2024-04-26 / Guide / Inspiration

7 tips på Mors dag presenter 2024

Den 26 maj firar vi mors dag. Skäm bort mamma eller den blivande mamman med en avkopplande stund på Hagabadet. Nedanför listar vi våra bästa gåvor, presenter och upplevelser inför mors dag.

1. Exklusivt presentkort på spa & valfri behandling

Överraska mamma med en helhetsupplevelse med spa och behandling. Vi har paketerat det bästa i ett enda presentkort – Njut av PureRelax i vårt spa och därefter 50 min valfri behandling.

Välj mellan:

  • Valfri massage, 50 min
  • Valfri ansiktsbehandling, 50 min
  • Valfri spakur, 50 min

2. Presentkort unikt för den blivande mamman

Har du en partner, en vän eller ett barn som snart väntar tillskott? Då har vi den perfekta gåvan för den gravida. Med presentkortet ”I väntans tider” kan hon själv välja den aktivitet som önskas utföra på Hagabadet.

Presentkortet kan användas till:

  • Kurser i Yoga för gravida
  • Kurser i Vattengymnastik för gravida
  • Kurser i Vattenyoga för gravida
  • Harmony massage för gravida
  • Gravid Deluxe behandling
  • PureSpa
  • Övrigt behandlingsutbud

3. Spadag 26/5, bubbel till alla mammor

Boka en härlig spadag på någon av våra klubbar under mors dag – Vi bjuder på ett glas alkoholfritt bubbel på plats. I vårt spa kan du sjunka ned i varma bad och härliga pooler, njuta av upplevelseduschar och varma bastus samt vila i sköna relaxytor.

Välj mellan:

Tips! Uppgradera er spaupplevelse med vår basturitual. Boka här >>

4. Magisk massage eller behandling

Unna din mor en härlig massage eller behandling under mors dag när du bokar spadag på någon av våra tre oaser den 26/5. Perfekt för den som önskar komma ned i varv, mjuka upp kroppen eller boosta huden. Under dagen bjuder vi på ett glas alkoholfritt bubbel på plats.

Några av våra behandlingar:

5. Fira tillsammans

Planerar du och dina väninnor att fira mors dag tillsammans? Hos Hagabadet kan ni krydda till dagen med ett skräddarsytt träningspass framtaget för er eller ha en riktig avkopplande och bubblande spadag för att njuta av varandra sällskap.

6. Presentkort Pure Vitality för en inre kick

Ge bort ett litet paket, men som är fyllt med njutning, vitalitet, avkoppling och ny energi! Ge mamma en helhetsupplevelse på två timmar som startar med behandling i vår studio Vitality Lab i Haga och avslutas med avkopplande stund i vårt spa.

7. Uppfriskande boost för två personer

Överraska på Mors dag med en uppfriskande boost tillsammans. Ge en kryoupplevelse i -87 grader för två i studio Vitality Lab i Haga.

Här hittar du våra oaser

Fler artiklar

/
Inspiration

Sarah: ”Nu kan jag slappna av”

Sarah har tagit en kur med sex Emsella®-behandlningar på Hagabadet Hagas VitalityLab. Redan efter andra Emsella-behandlingen fick jag bättre kontakt med bäckenbottenmuskulaturen, längre upp och djupare in. Detta gjorde i sin…

/
Guide, Inspiration

7 tips för en härlig sommar i Göteborg

Upptäck våra 7 tips för en fantastisk sommar fylld av avkoppling på våra tre oaser.

/
Guide, Inspiration

7 tips på Mors dag presenter 2024

Den 26 maj firar vi mors dag. Skäm bort mamma eller den blivande mamman med en avkopplande stund på Hagabadet.

/
Inspiration

Jag älskar kyla och kryo gör mig både pigg och lugn

Mikael började med en ny veckorutin på Hagabadet. Kryobehandling är bara en del av hans investering i sitt eget vardagsvälmående. Sedan Hagabadet öppnade VitalityLab i november 2023 har han redan…

Läs fler artiklar Till aktuellt