2023-05-03 / Guide / Inspiration

7 tips på Mors dag presenter 2023

morsdag

Den 28 maj firar vi mors dag. Skär bort mamma eller den blivande mamman med en avkopplande stund på Hagabadet. Nedanför listar vi våra bästa gåvor, presenter och upplevelser inför mors dag.

1. Exklusivt presentkort på spa & valfri behandling

Överraska mamma med en helhetsupplevelse med spa och behandling. Vi har paketerat det bästa i ett enda presentkort – Njut av PureRelax i vårt spa och därefter 50 min valfri behandling. Som en guldkant ingår även ett glas bubbel och en ansiktsmask för extra njutning*

Välj mellan:

  • Valfri massage, 50 min
  • Valfri ansiktsbehandling, 50 min
  • Valfri spakur, 50 min

2. Presentkort unikt för den blivande mamman

Har du en partner, en vän eller ett barn som snart väntar tillskott? Då har vi den perfekta gåvan för den gravida. Med presentkortet ”I väntans tider” kan hon själv välja den aktivitet som önskas utföra på Hagabadet.

Presentkortet kan användas till:

  • Kurser i Yoga för gravida
  • Kurser i Vattengymnastik för gravida
  • Kurser i Vattenyoga för gravida
  • Harmony massage för gravida
  • Gravid Deluxe behandling
  • PureSpa
  • Överigt behandlingsutbud

3. Spadag 28/5, bubbel till alla mammor

Boka en härlig spadag på någon av våra klubbar under mors dag – Vi bjuder på ett glas alkoholfritt bubbel på plats. I vårt spa kan du sjunka ned i varma bad och härliga pooler, njuta av upplevelseduschar och varma bastus samt vila i sköna relaxytor.

Välj mellan:

4. Magisk massage eller behandling

Unna din mor en härlig massage eller behandling under mors dag när du bokar spadag på någon av våra tre oaser den 28/5. Vi bjuder på ett glas alkoholfritt bubbel och choklad på plats. Perfekt för den som önskar komma ned i varv, mjuka upp kroppen eller boosta huden.

Några av våra behandlingar:

5. Women’s space circle

På mors dag finns möjlighet att delta i vår workshop ”Womens space circle”. Ge egentid eller välj att medverka ihop. Här kan du delta i en workshop för kvinnor, genom mjuk, flödande yoga och fri dans och guidad meditation skapar vi djup kontakt och närvaro i våra kroppar.

6. Fira tillsammans

Planerar du och dina väninnor att fira mors dag tillsammans? Hos Hagabadet kan ni krydda till dagen med ett skräddarsytt träningspass framtaget för er eller ha en riktig avkopplande och bubblande spadag för att njuta av varandra sällskap.

7. Prova på Yoga

Upptäck yoga tillsammans under dagens workshop ”Ny på yoga”. Det kommer att vara högt till tak och en tillåtande stämning. För att uppgradera besöket kan du även köpa till spa mot ett litet tillägg.

*Vi erbjuder alkoholfritt bubbel på Hagabadet Haga och Drottningtorget. På Hagabadet Älvstranden erbjuder vi även bubbel med alkohol.

Här hittar du våra oaser

Fler artiklar

/

Ewa når sina mål efter 10 veckor i Purechange

Omgång 44 av Purechange har just avslutats, bland deltagarna hittar vi Ewa, en trogen Hagabadetmedlem sedan många år tillbaka.

/

4 knipövningar för stark bäckenbotten

Det kan ta tid att träna upp sin bäckenbottenmuskulatur. Här listar vi 4 övningar för att bygga upp en starkare bäckenbotten.

/

Hagabadet vinner internationell spa-tävling

Hagabadet Haga tar stolt emot två prestigefyllda utmärkelser vid årets World Luxury spa Awards-gala 2023.

Läs fler artiklar Till aktuellt