Känn dig som hemma

Visst finns det en och annan ungdom hos oss, men de flesta är som du, fulla med livserfarenhet. Och vi älskar det! Med en lite äldre kundgrupp har Hagabadet utvecklats mer till en hälso-oas än ett träningsställe. Våra medlemmar har skapat en skön prestigelös stämning – hit kommer du både för träning men också för avkoppling och återhämtning.
 
På den här sidan har vi samlat våra bästa tips till dig som är äldre och vill komma igång på ett tryggt sätt, och som gärna nyttjar vårt utbud dagtid.
 


Tips #1 Kurs Trygg start

Denna kurs är anpassad för dig som är ovan och vill börja träna men som är osäker på vad som passar dig och hur du ska göra. Vi erbjuder dig 5 träningstillfällen dagtid under 3 veckor eftersom vi vet att det är bra att få igång rutinen. Tillsammans i grupp med andra kvinnor och män i samma situation introducerar vi dig i olika träningsformer.


 

Tips #2 Senior Massage

Du är trygg i våra händer, vi vet vad din kropp behöver och har tagit fram en massage som passar dig som är +60 extra bra. Det här är en mjuk, lugn och rogivande helkroppsmassage med varma väldoftande och skräddarsydda aromaoljor för att förstärka frigörandet av lugn- och ro-hormonet Oxytocin.
 

PureRelax ingår

PureRelax är ett förberedande steg-för-steg-program på 60 min i vårt spa som hjälper dig att varva ner och slappna av för att maximera effekten av din behandling.
 

Tidsåtgång

110 min varav 50 min behandling med terapeut
 

Pris

Njut av en tidig morgon, så får du ett extra bra pris.
Behandlingen utförs måndag-torsdag, och du väljer starttid mellan kl 08.00 – 10.00.
Pris: 849 kr (ord.pris 999-1199 kr)
 
Så här säger andra om PureRelax:
”Jag är en trägen besökare och flitig medlem men i dag blev det faktiskt ännu värre – kalla mig fan eller addict! Jag gjorde en behandling, mycket behövlig, och jag fastnade för det där ”Pure Relax”. Jag fick en liten karta med olika punkter att stanna på. Och jag gjorde alltihop. Varm dusch, gungande vilstol, bastu, varm bassäng, kall dusch – bastu, kall dusch igen – hu… MEN så härligt! Sen sitta och häcka, ta lite te, sträcka ut benen i vilrummet och sen en överdådig behandling. Det var så läckert. Tog en sväng i Romerska salongen, helt magiskt. Snacka wow experience!” /Louise Hallin, medlem och behandlingsgäst.
 

 


Tips #3 Medlemskap

Som medlem har du full tillgång till våra härliga ytor för avkoppling och välmående och vårt stora utbud av härlig gruppträning full av gemenskap. Vi kommer guida dig så att du hittar rätt utbud för dig. Klicka på knappen nedan och fyll i formuläret på sidan så hjälper vi dig att komma igång snart!