Känn dig som hemma

Visst finns det en och annan ungdom hos oss, men de flesta är som du, fulla med livserfarenhet. Våra medlemmar har skapat en skön prestigelös stämning och hit kommer du både för träning men också för avkoppling och återhämtning.

Våra bästa tips

Här har vi samlat våra bästa tips till dig som är senior och vill komma igång på ett tryggt sätt, och som gärna nyttjar vårt utbud dagtid.

Kurs: Trygg start

En kurs anpassad för dig som är ovan och vill börja träna men som är osäker på vad som passar dig och hur du ska göra. Träna tryggt tillsammans i grupp med andra kvinnor och män i samma situation och ungefär samma ålder.

 

  • Kursen erbjuds på Hagabadet Haga, Hagabadet Älvstranden och Hagabadet Drottningtorget
  • 4 eller 5 träningstillfällen dagtid. Varierar beroende på klubb.
  • Spa, bad och avkoppling ingår i samband med varje kurstillfälle
  • Välutbildade instruktörer och kursledare

 

Pris

Pris: 599 kr

Kursen är en introduktionskurs och kan endast köpas vid ett tillfälle/person

Senior Massage

Du är trygg i våra händer. Vi vet vad din kropp behöver och vi erbjuder en massage som passar dig som är +60 extra bra. Massage passar bra när du vill ta hand om kroppen och sinnet.

 

Det är en mjuk, lugn och rogivande helkroppsmassage med varma väldoftande och skräddarsydda aromaoljor för att förstärka frigörandet av kroppens egna ”lugn-och-ro” hormon.

 

Njut av en härlig morgon, så får du ett extra bra pris. Behandlingen utförs måndag-torsdag, och du väljer starttid mellan kl. 08.00 – 09.10. Efter behandlingen så fortsätter du att njuta hos oss.

 

PureRelax ingår

PureRelax är ett förberedande steg-för-steg-program på 60 min i vårt spa som hjälper dig att varva ner och slappna av för att maximera effekten av din behandling.

 

Tidsåtgång

110 min varav 50 min behandling med terapeut

 

Pris

Pris: 849 kr (ord.pris 999-1199 kr)

 

Så här säger andra om PureRelax


”Jag är en trägen besökare och flitig medlem men i dag blev det faktiskt ännu värre – kalla mig fan eller addict! Jag gjorde en behandling, mycket behövlig, och jag fastnade för det där ”PureRelax”.

Jag fick en liten karta med olika punkter att stanna på. Och jag gjorde alltihop. Varm dusch, gungande vilstol, bastu, varm bassäng, kall dusch – bastu, kall dusch igen – hu… MEN så härligt! Sen sitta och häcka, ta lite te och sen en överdådig behandling. Det var så läckert. Snacka wow experience!”

/Louise Hamilton, medlem och behandlingsgäst

 


Medlemskap

Du får tillgång till det huset har att erbjuda. Som medlem tar du del av alla våra härliga ytor för avkoppling och välmående och vårt stora utbud av gruppträning full av gemenskap.

Vi kommer guida dig så att du hittar rätt utbud för dig och Hälsorådgivare träffar du för att kunna ställa de frågor du har.

 

När du börjar hos oss får du träffa både vår hälsorådgivare samt en välutbildad tränare. Allt för att du ska komma igång på rätt sätt och på rätt nivå.

 

Klicka på knappen nedan och fyll i formuläret på sidan så hjälper vi dig att komma igång snart!


Sjukgymnast eller Personlig tränare

Med hjälp och rätt stöd kommer du igång på ett tryggt och säkert sätt? Hos oss jobbar Sjukgymnaster och Personliga tränare med specialistkompetens som kan hjälpa dig tillrätta om du behöver.
 
Syftet är att du ska känna dig säker vid träningsstart. Kanske dras du med lite krämpor och gamla skador. Vi hjälper dig. Det vi är helt säkra på är att det mesta blir bättre än det var med hjälp av träning.
 

På Hagabadet erbjuds

  • Sjukgymnaster
  • Personliga tränare Cert Senior Trainers
  • Medicinskt personliga tränare
  • Hälsocoacher

 

Boka tid för en telefonrådgivning

Klicka på knappen för att skicka ett mejl och boka rådgivning. Fyll i namn, mejl och telefonnummer så hör vi av oss.


Så här säger våra medlemmar


Hagabadet är mitt andra hem. Jag är här minst tre gånger i veckan – här finns ju ett smörgåsbord av olika klasser man kan välja mellan, och jag tycker att alla tränare är så duktiga och intresserade. Jag går på cirkelträning, jag går på zumba – jag har alltid tyckt om att dansa – och så går jag på yoga på söndagar. Hot yinyoga, det passar mig. Jag väljer gruppträning, jag är alldeles för odisciplinerad för att träna själv.

/Ingrid Johansson, 81 år, tränar på Hagabadet sen åtta år.
 

Jag märker en stor skillnad. Med tanke på att jag har blivit tio år äldre så tycker jag att min kropp har blivit tio år yngre. Jag har en muskelstyrka som är mycket större nu än vad den var då.

/Maj är 68 år, har gått i tio år på Hagabadet.

 

 
 

Många av mina jämnåriga bekanta från förr har ju gått bort, eller så sitter de på hemmet. De som är kvar går allihop med rullatorer. Det där är jag rädd för. Jag vill skjuta upp det så länge som möjligt, det är därför jag går här. Och jag mår bättre och blir starkare av att gå här. Kroppen fungerar!

/Evelyn Swenson, 87 år, tränar på Hagabadet sen tio år i omgångar.