Känn dig som hemma

Visst finns det en och annan ungdom hos oss, men de flesta är som du, fulla med livserfarenhet. Våra medlemmar har skapat en skön prestigelös stämning och hit kommer du både för träning men också för avkoppling och återhämtning.

Medlemskap

Du får tillgång till det huset har att erbjuda. Som medlem tar du del av alla våra härliga ytor för avkoppling och välmående och vårt stora utbud av gruppträning full av gemenskap.
 
Vi kommer guida dig så att du hittar rätt utbud för dig och Hälsorådgivare träffar du för att kunna ställa de frågor du har.

 

När du börjar hos oss får du träffa både vår hälsorådgivare samt en välutbildad tränare. Allt för att du ska komma igång på rätt sätt och på rätt nivå.

 

Klicka på knappen nedan och fyll i formuläret på sidan så hjälper vi dig att komma igång snart!


Sjukgymnast eller Personlig tränare

Med hjälp och rätt stöd kommer du igång på ett tryggt och säkert sätt? Hos oss jobbar Sjukgymnaster och Personliga tränare med specialistkompetens som kan hjälpa dig tillrätta om du behöver.
 
Syftet är att du ska känna dig säker vid träningsstart. Kanske dras du med lite krämpor och gamla skador. Vi hjälper dig. Det vi är helt säkra på är att det mesta blir bättre än det var med hjälp av träning.
 

På Hagabadet erbjuds

  • Sjukgymnaster
  • Personliga tränare Cert Senior Trainers
  • Medicinskt personliga tränare
  • Hälsocoacher

 

Boka tid för en telefonrådgivning

Klicka på knappen för att skicka ett mejl och boka rådgivning. Fyll i namn, mejl och telefonnummer så hör vi av oss.


Så här säger våra medlemmar


Hagabadet är mitt andra hem. Jag är här minst tre gånger i veckan – här finns ju ett smörgåsbord av olika klasser man kan välja mellan, och jag tycker att alla tränare är så duktiga och intresserade. Jag går på cirkelträning, jag går på zumba – jag har alltid tyckt om att dansa – och så går jag på yoga på söndagar. Hot yinyoga, det passar mig. Jag väljer gruppträning, jag är alldeles för odisciplinerad för att träna själv.

/Ingrid Johansson, 81 år, tränar på Hagabadet sen åtta år.
 

Jag märker en stor skillnad. Med tanke på att jag har blivit tio år äldre så tycker jag att min kropp har blivit tio år yngre. Jag har en muskelstyrka som är mycket större nu än vad den var då.

/Maj är 68 år, har gått i tio år på Hagabadet.

 

 
 

Många av mina jämnåriga bekanta från förr har ju gått bort, eller så sitter de på hemmet. De som är kvar går allihop med rullatorer. Det där är jag rädd för. Jag vill skjuta upp det så länge som möjligt, det är därför jag går här. Och jag mår bättre och blir starkare av att gå här. Kroppen fungerar!

/Evelyn Swenson, 87 år, tränar på Hagabadet sen tio år i omgångar.