Över 2 000 personer yogade i Botaniska trädgården

21 juni, 2023 |

Den 20 juni samlades över 2000 yogafantaster i Botaniska trädgården för att delta i Hagabadets traditionsenliga sommaryoga. Med en ökad entusiasm än någonsin tidigare, skapades en magisk atmosfär när både nybörjare och erfarna yogisar förenades i en enastående yogastund. Det var en unik upplevelse där deltagarna fick njuta av den fantastiska miljön och det strålande vädret
 
För tionde året i rad arrangerade Hagabadet Yoga Open Air som slog sitt egna rekord när över 2 000 personer anmälde sig till eventet i Botaniska trädgården.

– Det började för många år sedan, i juni 2014 då vi testade på att hålla i en yogaklass utomhus. Då var vi runt 50 personer som samlades i Slottsskogen för att yoga, säger Helene Johansson, delägare på Hagabadet.
 
Året därpå ökade antalet deltagare och runt 100 personer deltog då i yogaeventet. Och för varje år som gick ökade intresset ytterligare.
 
Vi på Hagabadet är otroligt glada över denna tradition, och det glädjer oss att se att den fortsätter att växa och engagera fler deltagare för varje år som går. I år fick vi även ett efterlängtat besök av Göteborgs posten, som fångade stunden i en vacker artikel.
Läs hela artikeln här