Hagabadets 3 oaser får utmärkelser i World Luxury Spa Awards

11 oktober, 2021 |

Efter att den internationella utmärkelsen World Luxury Spa Awards gick av stapeln den 10 oktober blev det känt att Hagabadet får priser för alla sina 3 oaser i Göteborg. ”Extra kul att vår oas på Hisingen får utmärkelse i år” säger Hagabadets ägare Helene Johansson.
 
I år är det tredje året i rad som Hagabadet får utmärkelser i den internationella galan. Tidigare har Best Interior Design och Luxury Yoga Experience gått till den yngsta av Hagabadets 3 klubbar, Hagabadet Drottningtorget.
 
I år tilldelas även priser till Hagabadets 2 andra klubbar, Hagabadet Haga och Hagabadet Älvstranden.
 
-Det känns fantastiskt att vi har fått de här utmärkelserna och erkännande på en internationell nivå. Extra kul att vår oas på Hisingen, Hagabadet Älvstranden, får pris i år. Säger Hagabadets ägare Helene Johansson.
 
World Luxury Spa Awards delas ut till spa och hotell runt om i världen som håller en suverän kvalité, ger förträfflig service och står för förnyelse.
 

Hagabadet Älvstranden – Luxury Wellness Centre

Efter fler omfattande renoveringar under de senaste 2 åren får Hagabadet Älvstranden sin första utmärkelse inom kategorin Luxury Wellness Centre. Boka spa på Älvstranden här.
 

Hagabadet Haga – Luxury Wellness Spa

Med 4 bassänger, flertal bastubad, relaxytor, yoga träning och mycket mer får Hagabadet Haga utmärkelsen som Luxury Wellness Spa. Boka spa på Haga här.
 

Hagabadet Drottningtorget – Luxury Urban Escape

För tredje året i rad får Hagabadet Drottningtorget utmärkelser i galan. I år får de för Luxury Urban Escape. Boka spa på Drottningtorget här.
 

Press-kit

Ladda ner press-kit med bilder här