15 år yngre med sin nya livsstil på 10 veckor

Det kan kännas motigt i starten att komma igång med träning efter flera års uppehåll. När det handlar om träning och motion är det i många fall ett långt steg mellan tanke och handling och bortförklaringarna kommer ofta när träningsmotivationen tryter.
 
Sedan 2010 har träningsprogrammet PureChange hjälpt deltagare med just detta, att hitta motivation och komma till sitt livs bästa form under bara 10 veckor. Varje kursomgång bevisar deltagare att ingenting är omöjligt oavsett ålder, tidigare erfarenhet och förutsättningar. I omgång 41 av PureChange deltog Carl Lindén, 33 år, och vi har fått möjlighet att ta del av hans resa.
 

Behövde en förändrad livsstil

Carl har alltid varit en aktiv person och som yngre var träning en stor del av hans liv. Men allt eftersom kom allt det goda emellan och träning hamnade i skymundan. Det var inte längre en prioritering utan valdes helt bort.

Sedan februari 2022 har Carl varit medlem på Hagabadet men när han besökt klubben har det inte varit träningen som varit i fokus utan han har mest besökt spaavdelningen.
En stor anledning till det har varit osäkerheten i gymmet. Det var svårt att själv få till bra träning och samtidigt tycka att det är kul. Men de senaste hade Carl känt att han behövde göra en förändring och komma ifrån dåliga vanor. För att få extra push, motivation och hjälp anmälde Carl sig till PureChange och startade sin livsstilsresa i september 2022 och avslutade omgången med fantastiska resultat. På bara tio veckor har Carl förutom sina synliga resultat fått mindre problem med sin mage tack vare sin nya hälsa och livsstil.
 

Sänkte sin metaboliska ålder med 15 år

Carl har aldrig tidigare genomgått något liknande träningsprogram och inte heller tränat med PT men har sett och hört om PureChange tidigare då en nära släktning gått ett liknande program. Under 10 veckor har Carl tränat med sin PT Jacob 3 gånger i veckan samt varit aktiv utöver PT timmarna. Han har följt det kostprogram som var speciellt framtaget och anpassat efter honom vilket har lett till de fina resultat som Carl har fått:

 • Mer energi
 • Skapat sig en ny livsstil
 • Sänkt sin metaboliska ålder med 15 år
 • Minskade sitt magproblem tack vare ny hälsa och livsstil
 • Ökad muskelmassa
 • Minskat i fett och vikt
 •  

  ”PureChange har varit en investering i mig själv och bidragit till en livsstil att bibehålla”

   

  I intervjun frågade vi Carl hur han upplevde sina veckor i PureChange?

  ”Jag är nöjd med PureChange, och framöver kommer jag inte bara nyttja spaavdelningen utan även gymmet också. Jag har varit så pass nöjd med Jacob att jag fram över kommer fortsätta köra med han 1 gång i veckan samt träna själv 2-3 gånger för att hålla denna livsstil igång. Jag har som mål framöver att gå ner lite till i vikt men just nu vill jag bara landa.”
   

  Vill du delta i PureChange omgång 43?

  Är du också intresserad av en hälsosam förändring. Under 2023 har PureChange tre stycken kursstarter och nästa omgång startar 3 april. Klicka HÄR och läs mer om PureChange för att delta i omgång 43.