Mot ett liv i balans – Madeleines resa i PureChange

Livet är en ständig resa, och ibland är det nödvändigt att göra en kursändring för att nå nya höjder. Att starta upp en livsstilsförändring kan vara en utmaning, men det kan också vara det bästa beslutet du någonsin gör för dig själv. Häng med Madeleine Nylander, 55 år på hennes resa genom PureChange omgång 42, och se hur hon tagit kontroll över sitt liv.
 

”Innan PureChange var mitt liv stressigt och osammanhängande. Jag kämpade med stegrande blodtryck, smärta i kroppen och psykiska utmaningar. Som någon som tidigare tränat förstod jag vikten av träning för att förbättra min hälsa och återta kontrollen över mitt liv och leva en balanserad livsstil.”

 

Träningskurs med fokus på långsiktighet

Efter att ha letat aktivt efter ett träningsprogram som passade Madeleines behov, hittade hon äntligen rätt
 
”Jag hade sökt efter träningsprogram tidigare men inte hittat något som passade mina behov. Men efter ett tips från min personliga tränare hittade jag PureChange som erbjöd precis den typen av träningsprogram jag letat efter, med fokus på hållbarhet och långsiktighet.” – säger Madeleine.
 
”Målet med PureChange handlade om att skapa en hälsosam och hållbar livsstil för mig själv. Jag ville känna mig stark och energisk och få bukt på mina problem”, säger Madeleine. ”Jag har tränat med min personliga tränare tre gånger i veckan och utöver det har jag försökt få in mer vardagsmotion.”
 
Detta har resulterat i fina resultat för Madeleine:

 • Blivit starkare fysiskt och psykiskt
 • Återfått en balans mellan träning och kost
 • Blivit piggare och återfått energi
 • Avlägsnat värk i kropp och leder
 • En ny hållbar livsstil
 •  

  Madeleines råd för att nå sina hälsomål

  Vi frågade Madeleine om hon kan ge ett tips till de som går i tankarna om att gå livsstilsprogrammet PureChange.
   
  ”Ibland kan vi känna att vi borde tänka på att gå ner i vikt, men det finns så många andra positiva effekter av att ta hand om vår hälsa. Att se en förbättring i vår hälsa är vad som kommer att återspeglas i vårt utseende, och man behöver inte vara vältränad för att uppnå det. En personlig tränare kan möta oss där vi står och anpassa träningen efter våra individuella behov. Vikt och träning är inte det enda som påverkar vår hälsa, det finns så många andra fördelar som kommer med att ta hand om sig själv.”
   

  Vill du delta i PureChange?

  Är du också intresserad av en hälsosam förändring. Klicka här för att se aktuella kursstarter för PureChange.