Hot yoga för kropp och sinne

På Hagabadet finner du olika varma klasser och hot yoga varje vecka på alla våra tre oaser. Våra erfarna instruktörer leder dig genom olika yogaövningar i en uppvärmd miljö, oftast runt 34 grader. Detta bidrar till en djupare stretch och ökad rörlighet, samtidigt som det är en intensiv träningsform som kan bränna många kalorier.
 
Det är inte bara fysiska fördelar som hotyoga erbjuder – det har också många psykiska fördelar. Att träna yoga i en uppvärmd miljö kan hjälpa till att minska stress och öka koncentrationen, och många upplever också om en känsla av avslappning och välbefinnande efteråt.

 

Yogasalar med infravärme

Våra Hotyoga-salar är utrustade med infraröd värme för att boosta varje hot-yoga-pass med ytterligare hälsosamma fördelar. Infraröd värme är en form av värme som tränger in i kroppen på ett djupare sätt än traditionell värme. Detta gör att infraröd värme är mycket effektiv för att öka cirkulationen och lindra muskelspänningar. Det kan också hjälpa till att förbättra hudens elasticitet, förebygga förkylningar och förbättra sömnkvaliteten. Att kombinera hot-yoga och infraröd värme ger en djupare stretch, en starkare och mer uthållig träning, så om du vill ta din träning till nästa nivå, kan det vara värt att testa hot-yoga med infraröd värme!
 

Fyra fördelar med Hot yoga

 

1. Ökad flexibilitet

Värmen i studion hjälper till att mjuka upp musklerna och göra dem mer mottagliga för en djupare stretch. Vilket gör det lättare att utföra olika yogaövningar med ökad flexibilitet.
 

2. Stärkt hjärta

Hot-yoga kan vara en intensiv form av träning, vilket kan hjälpa till att förbättra konditionen och stärka hjärtat.
 

3. Stressreducering

Yoga i allmänhet, och hot-yoga speciellt, kan hjälpa till att reducera stress och öka mental klarhet genom andningstekniker och avslappning.
 

4. Avgiftning

När du utför övningar i värme, ökar svettproduktionen, vilket kan hjälpa till att rena huden och rensa ut gifter och slaggprodukter från kroppen.
 

Stort utbud av varma klasser och hot yoga på Hagabadet

I våra varma studios erbjuder vi olika typer av hot yoga och träningsformer för både nybörjare och mer avancerade utövare. T.ex. Hot Hathayoga, Hot Yinyoga, Hot Vinyasa, olika yogaklasser med fokus på meditation och triggerpointmassage, aromayoga klasser med dofter. Vi erbjuder även träningsklasser med fokus på styrka med hjälp av hantlar och vikter, t.ex. Fusion Hot Sculptklasser och klasser med fokus på leder och rörlighet t.ex. Hot Ageless Mobilty.
 
Se alla klasser och hela vårt utbud här >>