En mix av njutning, styrka och vila

Med Sveriges största utbud av ett flertal träningsformer har vi skapat en miljö där du bestämmer när du kan och vill träna.

 

Allt under ett tak. Vi har klasser från morgon till kväll.

 

Och vi är helt unika på antalet klasser vi erbjuder dagtid.

 

Dessutom kan du kombinera olika träningsformer på ett helt unikt individanpassat. Först tränar du BodyCircle och sedan vattengympa. Eller zumba. Eller … vilar och simmar en stund. Du väljer själv.

 

Vi brukar skämtsamt säga att om du somnar på Hagabadet blir du aldrig utslängd för vi tror vilan och det varma vattnet ger en paus i vardagen.

 

Göteborgs största utbud av träning

Med närmare 180 klasser i veckan – SoulRide, vattengympa, yoga, BodyCircle och gym – har du total frihet att träna när det passar dig.

 

Ett kvarter gym

 

Vi har gym från Kaponjärgatan till Västra Skansgatan. Vårt gym har det som du behöver inklusive kristallkrona och stans bästa personliga tränare.

 

Vi är ett välutrustat gym för motionären, såväl van som ovan. Den som tränar hos oss är från 30 år och uppåt med en medelålder på 50 år.

 

Gym i olika zoner

Zon 1. är ett kombinerat cirkelträningsrum med möjlighet till funktionell träning. Där har vi också vårt populära gruppträningkoncept; BodyCircle som är kvalitetssäkrat av professor Tonkonogi som ett ultimat sätt att träna både kroppen och hjärnan.

 

Zon 2. Denna zon är också anpassad för nybörjare. Här möts du av mer vanlig styrketräning med maskiner som är anpassad för motionären som tränat ett tag i zon 1. Lite tuffare, lite tyngre och perfekt för dig som efter ett tag vill utmana dig lite.

 

Zon 3 är tyngre och tuffare. Fria vikter och maskiner för dig som tycker att zon två med maskiner inte räcker längre.

 

Möjligheten att träna med tyngre fria vikter är viktigt för många. Det finns separata rum för stretch, avslappning och rum för tyngre träning som marklyft, knäböj mm.

 

Zon Cardio. Här blandar vi löparband, cyklar, armcyklar, crosstrainers, roddmaskiner och stakmaskiner.

 

Vi har det ledande märket; TechnoGym och anställd gymtekniker.

Spa, bad och relax ingår

På Hagabadet ingår spa, bad och relax i alla träningskort. Det är lätt att kombinera sin träning med välgörande bad och djupgående behandlingar, allt i samma hus.

 

Det finns många goda skäl till varför många medlemmar ser Hagabadet som ett utökat vardagsrum och en bra del av vardagen.

 

Its not fitness, it’s life.

Vi rekommenderar en ålder på 30 år för att träna på Hagabadet. Mest för att de flesta medlemmar är över 30 år. Med en lite äldre kundgrupp har Hagabadet utvecklats mer till en hälsoas än ett träningsställe. Eller som vi brukar säga – its not fitness, it’s life

 

Är du under 30 år är du självklart välkommen.