Kategori: Kompressionsbehandling

2024-04-23

Kompressionsbehandling

Ökad cirkulation och minskad svullnad

Genom att applicera jämnt tryck på kroppen kan kompressionsbehandling hjälpa till att förbättra blodflödet, minska vätskeretention och främja återhämtning efter träning eller skada. Det kan också bidra till att minska muskeltrötthet och öka komforten under långa perioder av stående eller sittande.

Om metoden

Kompressionsterapi innebär behandling med ett jämt tryck på ett specifikt område på kroppen. Kompresssionsbyxorna i vår behandling har ett datorstyrt kompressionssystem som jobbar växelvis med sammandragningar och expansion på varje ben.

Så går behandlingen till

Vår hälsoguide hjälper dig till rätta med kompressionsbyxorna och startar ett program utifrån dina behov. Under behandlingen på ca 20 min kan du välja att bara koppla av eller lyssna på något i egna medhavda hörlurar.

Observera att spa och relax inte ingår i priset. Vill du uppgradera ditt besök med spa eller boka med en vän – kontakta oss på 031-600600.

Passar kompressionsbyxorna alla?

Kompressionsbyxorna passar dig bäst som är mellan 152-198 cm lång. Har du ett omfång av låret på +81 cm och stora problem med t.ex. svullnad och ödem så kan vi rekommendera några av våra andra metoder. Kontakta oss på vitalitylab@hagbadet.se om du är osäker före en bokning så hjälper vi dig vidare.

Rekommenderad klädsel

Vi rekommenderar tunna, mjuka tights, tröja samt strumpor. Undvik lösa föremål, knappar, dragkedjor, smycken och klocka.

Pris 500 kr

Tid 20 min

Ord. pris 500 kr

Erbjuds på Hagabadet i Haga

Boka

Bokningsinformation

  • Boka din behandling online dygnet runt. För personlig bokningsservice dagtid ring 031 600 600.
  • Boka med värdekort. Klicka boka och välj tid. I sista steget fyller du i koden som står på ditt värdebevis.

Rådgivning

Vänligen kontakta oss på vitalitylab@hagabadet.se för rådgivning och frågor.

Då ska du inte utföra kompressionsbehandling
Läs mer

Studio VitalityLab

Behandlingen erbjuds på VitalityLab på Hagabadet i Haga. Här finner du flera metoder med tidlös visdom, ny beprövad teknik och innovation för att hjälpa fler uppnå en vital helhetshälsa.