2020-06-05 / Nyhet

Hagabadet ❤️ Pustervik

Pustervik

Hagabadet går ihop med Pustervik. Ett helt unikt samarbete som tar sin början den 12 juni 2020 i spåren av pandemin!

Hagabadet har 148 träningsklasser i veckan. Efter en längre tid av färre gästbesök ökar nu antalet träningsbesök igen. Då Hagabadet följer Folkhälsomyndighetens direktiv mot trängsel och med avstånd är det allt svårare att erbjuda den flexibilitet, tillgänglighet och service som Hagabadets varumärke står för. 

Samtidigt så uppmanar Hälsovårdsmyndigheterna till fortsatt träning då det är mycket positivt för immunförsvaret.

Pustervik, som också följer myndigheters restriktioner, har fått ställa in alla sina konserter, evenemang och andra publika arrangemang.

Både Hagabadet och Pustervik har tappat mycket omsättning under de senaste månaderna och Pusterviks storlek och Hagabadets behov av större ytor blir därför en perfekt matchning för båda parter. Pustervik får in hyra och Hagabadet får yta.

Hagabadet har under de senaste veckorna dessutom fått många förfrågningar om medlemskap från besvikna människor som är medlemmar på andra konkurrerande klubbar som just nu inte kan erbjuda sina medlemmar träningsyta. Hela branschen sitter i samma sits vad det gäller distansering och gruppstorlek och det ställer såklart till det för oss, säger Pelle Johansson, vd Hagabadet.

– Vi har valt att ta denna utmaning till en ny nivå och vi började helt nyligen söka efter ny spännande lokal i närheten för att skapa en pop up och träningskreativ Hub. Vi behövde inte leta länge. Pustervik och att få samarbeta med Daniel Levin är helt perfekt! utropar Pelle.

Hagabadet välkomnar såväl befintliga medlemmar som nya medlemmar till härliga träningsklasser inom allt från Yoga till Zumba.

Tidsplan

  • Smygpremiär 9 juni
  • Grand Opening med social distansering 12 juni
  • Träningsklasser på schema från den 15 juni

Målsättningen är att vi kan erbjuda utvalda klasser under hela sommaren. Vi hoppas också att det finns möjlighet en bit in i höst så länge restriktionerna ligger kvar.

Mer information

Pelle Johansson vd Hagabadet

Mejl: pelle.johansson@hagabadet.se

Tel: 0706 630061

Fler artiklar

/

4 knipövningar för stark bäckenbotten

Det kan ta tid att träna upp sin bäckenbottenmuskulatur. Här listar vi 4 övningar för att bygga upp en starkare bäckenbotten.

/

Hagabadet vinner internationell spa-tävling

Hagabadet Haga tar stolt emot två prestigefyllda utmärkelser vid årets World Luxury spa Awards-gala 2023.

/

Våra 5 bästa julklappstips

Här är julklapparna du hinner köpa och få hem innan julafton. Vi har samlat våra 5 julklappstips som passar till nära och kära.

Läs fler artiklar Till aktuellt