2021-02-23 / Nyhet

Mer massage på Hagabadet

Massage på Hagabadet

Allt fler göteborgare inser nyttan med att då och då få massage. Därför möter vi upp efterfrågan och tar över mer yta från hotellet och bygger tre nya behandlingsrum på Hagabadet Drottningtorget. Dessutom utökar vi med större yta för avkoppling och vila.

Från sommaren erbjuder vi mer massage på Hagabadet.

Behandlingsutbudet blir en förlängning av vårt nuvarande utbud. Vi tror på handkraft för att boosta kroppens egna Må-bra-hormon Oxytocin och adderar nu doft och ljus för att skapa en miljö som optimerar både den fysiska kroppen och det inre mentala.

Mer massage och avkoppling

Allt fler efterfrågar rum och utrymme för avkoppling före och efter behandling. Vila är helt enkelt inget man ska slarva bort, säger Helene Johansson Wow Experience manager på Hagabadet

Står klart juni 2021

Lagom till sommaren kommer det nya behandlingsområdet stå klart för att öppnas och invigas. Vi ska står redo att ge mer massage på Hagabadet till göteborgaren och sommarens göteborgsturister.

Vi är glada att Hagabadet Drottningtorget utvecklas så fint i vårt hotell samtidigt som vi kan optimera egna ytor som faktiskt nästan stod outnyttjade, säger Jessica Rivle, hotelldirektör på Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Idé och utformning av lokal är vår samarbetspartner W8 Design Group

Hagabadet Drottningtorget öppnade våren 2018

Som Hagabadets nyaste stjärna är vi nöjda med vår utveckling. Trots pandemi och restriktioner upplever vi att vi når ut till våra gäster. Självklart har även vi tappat i omsättning men vi är trygga med att vi överlever denna period och vi fokuserar nu på att utvecklas och vara ”tipptopp” när besöksnäringens restriktioner släpper och det blir mer som vanligt igen.

Byggstart 2 mars 2021

För mer information kontaktar du Helene på mejladress helene.johansson@hagabadet.se

Fler artiklar

/

4 knipövningar för stark bäckenbotten

Det kan ta tid att träna upp sin bäckenbottenmuskulatur. Här listar vi 4 övningar för att bygga upp en starkare bäckenbotten.

/

Hagabadet vinner internationell spa-tävling

Hagabadet Haga tar stolt emot två prestigefyllda utmärkelser vid årets World Luxury spa Awards-gala 2023.

/

Våra 5 bästa julklappstips

Här är julklapparna du hinner köpa och få hem innan julafton. Vi har samlat våra 5 julklappstips som passar till nära och kära.

Läs fler artiklar Till aktuellt