2024-01-29 / Inspiration

Omfamna kylans hälsoeffekter

Kylas-hälsoeffekter

Fler och fler låter sig omfamnas av kylans uppfriskande hälsoeffekter! Är du också nyfiken på att uppleva kickarna som näst intill blir beroendeframkallande? Vi har samlat härliga aktiviteter så du kan utmana kylan under årets kallaste dagar.

Kylans hälsosamma effekter

  • Stärker immunförsvaret
  • Ger kickar av adrenalin och dopamin
  • Ökar fettförbränning
  • Motverkar nedstämdhet och utmattning
  • Sänker blodtrycket

Lär dig vinterbada med Eva

Häng med vår kallbadsexpert Eva och några av våra medlemmar ut till skärgården! Eva berättar varför du ska testa kallbada och hur du ska gå till väga.

Visste du att vi har kallbad på schemat? En unik ”gruppträningsklass” skulle man kunna säga. Varje tisdag åker vi ut, badar och dricker värmande te efteråt.

Se video kallbad Boka gruppträning

Hur upplever du -87 grader?

Kryoterapi har tagit wellnessvärlden med storm och erbjuder en unik och uppfriskande upplevelse för både kropp och sinne i torr nedkyld luft -87ºC. En kick som måste upplevas! 

Behandlingen främjar blodcirkulationen, blodkärlen drar ihop sig och frigör hormoner som ger ett slags lyckorus. När du sedan kliver ur kabinen får du ett extra syresatt blod och känner dig både pigg och avslappnad.

Läs mer om kryoterapi Köp friskvårdsklipp kryo

Känn kraften i kontrastbehandling

Vår unika kallhink kombinerat med varma bad och bastubad skapar en harmonisk dans mellan extremer som väcker kroppen till liv. Kroppens naturliga försvarsmekanismer aktiveras, vilket förbättrar blodcirkulationen, ökar kroppens detoxprocesser och stimulerar immunförsvaret.

Kyla för friskvårdbidraget

Passa på att testa något nytt för ditt friskvårdbidrag i år. Köp klippkort giltigt i 6 mån och nyttja till kylande hälsosamma aktiviteter. 

  • Friskvårdklipp kryo En behandling med kryoterapi helkropp inkl. bad & bastu 
  • Friskvårdsentré Entré till Hagabadet med tillgång till kallhink, bastu, bad och träning
Klippkort kryoterapi Klippkort friskvårdsentré

Fler artiklar

/
Inspiration

Allt för ett boostat lymfsystem

Hur tar du hand om ditt lymfsystem? Det är inte bara en kroppsfunktion utan även en avgörande del av vårt immunförsvar. För att fungera optimalt kräver det omsorg och uppmärksamhet….

/
Inspiration

Vagga dig till välmående

Har du upplevt våra vaggande fåtöljer eller gungor ännu? Inte bara är det skönt och avslappnande, det främjar också välmåendet. Vi har sammanställt några tips om varför dessa gungor är…

/
Inspiration

För din hjärt & kärlhälsa

Vi har samlat 6 enkla tips för att hålla din hjärt- och kärlhälsa i toppform.

Läs fler artiklar Till aktuellt