2020-03-08 / Nyhet

Konst uppåt väggarna

Peter Apelgren

De flesta känner till Peter Apelgren som komiker, showartist, programledare och inte minst som en av de tongivande personerna i numera legendariska radioprogrammet ”Rally”.

Många känner även till att han är konstnär i grunden, men då den sortens kultur sällan får lika stort mediautrymme som shower, stå-upkomik och frågesport i TV är den, kanske ändå största, delen i hans verksamhet betydligt mindre omskriven.

En tredje livsstilsklubb

Nu finns Peters tavlor på två av Hagabadets klubbar. Särskilt fint ögonfång i form av en tre meter stor mosaiktavla vid poolen på Hagabadet Drottningtorget.

Samt en större utsmycknad i entrétrappan till Ägget på Hagabadet Haga som ett fint komplement till övriga kulturminnesmärkta väggmålningar från 1905.

Pelle och jag har nog ett lite hemligt kärleksförhållande med Peter … Fast det vet inte Peter om, säger Helene. Vi är båda från Göteborg och Peter har funnits med som komiker sedan vår tonårstid. Från Rally och framåt.

Peter, urgöteborgaren som kombinerar kreativitet med slängd käft och socialt engagemang är en perfekt samarbetspartner för Hagabadet.

Fler artiklar

/
Inspiration

Sarah: ”Nu kan jag slappna av”

Sarah har tagit en kur med sex Emsella®-behandlningar på Hagabadet Hagas VitalityLab. Redan efter andra Emsella-behandlingen fick jag bättre kontakt med bäckenbottenmuskulaturen, längre upp och djupare in. Detta gjorde i sin…

/
Guide, Inspiration

7 tips på Mors dag presenter 2024

Den 26 maj firar vi mors dag. Skäm bort mamma eller den blivande mamman med en avkopplande stund på Hagabadet.

/
Inspiration

Jag älskar kyla och kryo gör mig både pigg och lugn

Mikael började med en ny veckorutin på Hagabadet. Kryobehandling är bara en del av hans investering i sitt eget vardagsvälmående. Sedan Hagabadet öppnade VitalityLab i november 2023 har han redan…

Läs fler artiklar Till aktuellt