2020-03-08 / Nyhet

Konst uppåt väggarna

Peter Apelgren

De flesta känner till Peter Apelgren som komiker, showartist, programledare och inte minst som en av de tongivande personerna i numera legendariska radioprogrammet ”Rally”.

Många känner även till att han är konstnär i grunden, men då den sortens kultur sällan får lika stort mediautrymme som shower, stå-upkomik och frågesport i TV är den, kanske ändå största, delen i hans verksamhet betydligt mindre omskriven.

En tredje livsstilsklubb

Nu finns Peters tavlor på två av Hagabadets klubbar. Särskilt fint ögonfång i form av en tre meter stor mosaiktavla vid poolen på Hagabadet Drottningtorget.

Samt en större utsmycknad i entrétrappan till Ägget på Hagabadet Haga som ett fint komplement till övriga kulturminnesmärkta väggmålningar från 1905.

Pelle och jag har nog ett lite hemligt kärleksförhållande med Peter … Fast det vet inte Peter om, säger Helene. Vi är båda från Göteborg och Peter har funnits med som komiker sedan vår tonårstid. Från Rally och framåt.

Peter, urgöteborgaren som kombinerar kreativitet med slängd käft och socialt engagemang är en perfekt samarbetspartner för Hagabadet.

Fler artiklar

/

4 knipövningar för stark bäckenbotten

Det kan ta tid att träna upp sin bäckenbottenmuskulatur. Här listar vi 4 övningar för att bygga upp en starkare bäckenbotten.

/

Hagabadet vinner internationell spa-tävling

Hagabadet Haga tar stolt emot två prestigefyllda utmärkelser vid årets World Luxury spa Awards-gala 2023.

/

Våra 5 bästa julklappstips

Här är julklapparna du hinner köpa och få hem innan julafton. Vi har samlat våra 5 julklappstips som passar till nära och kära.

Läs fler artiklar Till aktuellt