2023-07-10 / Nyhet

Hagabadets ägare i exklusiv intervju: Utforskar nya horisonter

I en spännande intervju med Dagens Industri delar Hagabadets ägare Pelle och Helene Johansson med sig av sin resa. De berättar om Hagabadets expansion och deras nya satsningar som tar dem utanför stadsdelen Hagas gränser. Med en nyfikenhet för att utforska andra branscher. 

Det är ganska exakt tio år sedan Pelle och Helene Johansson tog över Hagabadet. Pelle Johansson hade då varit vd för spa- och träningsanläggningen i några år, men det uttalande uppdraget var att vända bolaget till vinst inför en försäljning. Hagabadet har sedan länge expanderat utanför stadsdelen Hagas gränser. Nu doppar ägarna tårna även i andra branscher. I juni blev moderbolaget delägare i ett gammalt väveri och tog även över verksamheten i Vauk som sysslar med kryoterapi.

Sedan tidigare är Hagabadets moderbolag Human2human group delägare i Leh Group som äger Hotell Onyxen och Berzelius Bar & Matsal. ”Vi har lyckats skapa lite förutsättningar i Hagabadetkoncernen med vinster och vi försöker återinvestera dem så gott det går, både i andra verksamheter och i Hagabadet”, säger vd:n Pelle Johansson.

Vi på Hagabadet är stolta över att vara en del av denna resa och ser fram emot framtiden med spänning. Läs hela artikeln med Pelle och Helene Johansson genom att KLICKA HÄR

Fler artiklar

/

4 knipövningar för stark bäckenbotten

Det kan ta tid att träna upp sin bäckenbottenmuskulatur. Här listar vi 4 övningar för att bygga upp en starkare bäckenbotten.

/

Hagabadet vinner internationell spa-tävling

Hagabadet Haga tar stolt emot två prestigefyllda utmärkelser vid årets World Luxury spa Awards-gala 2023.

/

Våra 5 bästa julklappstips

Här är julklapparna du hinner köpa och få hem innan julafton. Vi har samlat våra 5 julklappstips som passar till nära och kära.

Läs fler artiklar Till aktuellt