2020-10-06 / Nyhet

Hagabadet i Haga slutar att servera alkohol!

Hagabadet i Haga slutar att servera alkohol

Hagabadet i Haga har under många år serverat alkohol till sin restauranggäster och spagäster. I samband med att kaffeaktiebolaget DaMatteo öppnade inom Hagabadets lokaler hösten 2018 har medlemmar och spa/behandlingsbesökare upptäckt det goda kaffet, fräscha smoothies och alkoholfritt bubbel.

”Alkoholen på Hagabadet i Haga har fört en tynande tillvaro under många år. Gästerna idag, tar gärna ett alkoholfritt alternativt eller något ur da Matteos fantastiska utbud” säger VD Pelle Johansson.

Förr var ett besök på Hagabadet förknippat med helg och lite fest men de senaste åren har Göteborgarna upptäckt Hagabadet även på vardagar för sin avkoppling. Antistress och Hagabadet hör ihop och alkohol och stress passar inte alls ihop.

Den nya publiken som under de senaste åren kommer till Hagabadet är mer intresserad av hälsa och hälsofrämjande aktiviteter. Man kopplar av några timmar hos oss. Vardagar såväl som helger är lika populära. Då passar det bättre med alkoholfria alternativ.

Hagabadet Drottningtorget som verkligen tagits väl emot av Göteborgarna har aldrig serverat alkohol och har ändå fått internationella priser utan alkohol. Detta har gjort att vi enklare kunnat ta detta beslut” – säger Pelle Johansson

För mer information

Mejl: pelle.johansson@hagabadet.se

Mobiltelefon: 0706 60082

Fler artiklar

/

Ewa når sina mål efter 10 veckor i Purechange

Omgång 44 av Purechange har just avslutats, bland deltagarna hittar vi Ewa, en trogen Hagabadetmedlem sedan många år tillbaka.

/

4 knipövningar för stark bäckenbotten

Det kan ta tid att träna upp sin bäckenbottenmuskulatur. Här listar vi 4 övningar för att bygga upp en starkare bäckenbotten.

/

Hagabadet vinner internationell spa-tävling

Hagabadet Haga tar stolt emot två prestigefyllda utmärkelser vid årets World Luxury spa Awards-gala 2023.

Läs fler artiklar Till aktuellt