En investering när det ska ske en skillnad

Vi tror på att leva fullt ut. Varje dag. Det omfattar både den fysiska och den psykiska hälsan.

 

Hagabadets utformade livsstils- och träningsprogram för helhetshälsa

 

Upplevelsen att gå från en nivå till en annan är en utmaning. Det vet vi. Därför underlättar vi för dig att nå en ny nivå och kunna leva livet utan begränsningar. Med en stark hälsosam kropp, som håller vad den lovar, och ett inre liv i balans – så har du en egen samarbetspartner som följer dig resten av ditt liv.

 

Uppgradera din vardag – det är du värd

 

PureChange™ – 10 veckors livsstilsförändring

Erbjuds på Hagabadet i Haga
En 10 veckor lång intensiv livsstilsbubbla som startar 3 – 4 gånger varje år. PureChange är programmet som, samtidigt som det är skräddarsytt för dig, också är en grupp med deltagare som ger pepp och samhörighet.

 

Alla har sin egen träningscoach, sitt eget upplägg och sina egna träningstider. Men gruppen träffas på gemensamma tillfällen där ni lär er mer t ex Bra Start, Mat & Sånt, Vanor & Beteende mm. Dessa träffar kan vara såväl Online som på plats på klubben.
 
Utvecklats sedan 2011 med över 400 deltagare.
 
Erbjuds på Hagabadet i Haga.


PureLife  – När du behöver extra hjälp

När det måste hända något. Nu! För din hälsa. För ditt liv. När det verkligen inte handlar om utseende och lust. Utan när det kanske t o m betyder skillnaden mellan liv och död. När DU behöver hjälp.

 

PureLife Program startar igång med dig när du trycker på startknappen. PureLife har ett livsstilsprogram med en unik holistiskt approach där syftet är att du ska kunna leva ett så friskt och energirikt liv som möjligt.

 

PureLife Program är ingen Quick fix. Beroende på utgångspunkt kanske din resa t o m är två till tre PureLife under en period på några år. Tillsammans med din coach och vårt team ska du vända på kompassen och gå åt rätt håll.
 
Erbjuds på Hagabadet i Haga och på Älvstranden.


Träna dig Livsstark – Program Stresshantering

Ett livsstilsprogram som bygger ditt inre först.

 

Har du en upplevd känsla av utmattning och obalans? Detta program är ingen träningskurs, ingen viktkurs utan en Mitt i livet-kurs.

 

Vi vänder oss till dig som behöver hjälp med att hantera din stress och obalans i livet och samtidigt ge dig nycklar för att återfå din energi och livsglädje. Är du i en fas i livet där du önskar dig en livsstilsförändring för att läka och stärka dig är detta program ett fantastiskt verktyg.

 
Erbjuds på Hagabadet Älvstranden och Drottningtorget.


Kostrådgivning med Hagabadet

Kostkoll, hälsa & motivation

Kostrådgivning och kostprogram som utvecklar din hälsa

 

Du har hört det förut – du blir vad du äter och det man stoppar i munnen blir till byggstenar i kroppen. Och maten du äter påverkar även din energinivå, välbefinnande och till och med ditt utseende.

 

Men vad är bra mat, och hur anpassar du den utefter dina behov?

 

Djungeln av dieter, trender, åsikter och våra mest vetenskapliga råd kring mat är ibland svårtolkade och ibland motsägelsefulla. Dessutom passar allt inte alla och det finns ett stort mått av att anpassa individuellt.

 

Vi hjälper dig till rätta så att du hittar ditt sätt som passar in i din livsstil och hjälper dig med de vanor/ovanor och beteenden som kanske sätter krokben på din ambition eller som faktiskt gör dig sjuk eller svag.


 

Lifestyle lab – Tester, coachning och analys

Vårt LifeStyleLab har den senaste tekniska utrustning och de tjänster som hjälper dig att få den status man behöver som utgångspunkt för att lägga upp ett effektivt livsstilsprogram.

 

I ett flertal av våra kurser och tjänster ingår det hela eller delar av vårt testutbud.


Boka 15 min kostnadsfri rådgivning

Kontakta oss

Fyll i formuläret för att boka 15 min konsultation med personlig tränare


    DrottningtorgetHagaÄlvstranden

    MedlemEj medlem