Extra stöd när du behöver extra hjälp

När du behöver uppbyggande träning som inte handlar om prestation, om att förändra utseende, eller för nöjets skull. När den uppbyggande träningen kanske till och med betyder skillnad mellan liv och död.
 

Bryggan mellan sjukvård och eget hälsoarbete

Det finns ett glapp mellan sjukvård och träning. Sjukvårdens ansvar tar slut långt innan den enskilde individen fått tillräckligt med styrka, energi och kunskap för att själv fortsätta med sin rehab för att må så bra som möjligt.
 
På samma sätt finns ett glapp innan det gått så långt att man blir ett fall för sjukvården. Man är inte frisk men heller inte tillräckligt sjuk eller skadad.
   
Hagabadet har en hälsokompetens som är helt unik – allt under ett tak och i en frisk och härlig miljö.
 

Från svag till stark

Tidigt påbörjad och rätt anpassad träning efter en skada, sjukdom eller operation förkortar rehabiliteringstiden och minskar risk för sekundära besvär. Eller insats innan ”skavet” i kroppen går över i skada.
 

Medicinsk personlig träning

I glappet mellan sjuk och frisk finns den välutbildade Medicinskt utbildade tränaren som stöd. Träning för dig som vill komma tillbaka efter sjukdom/skada för att leva ett så friskt och välmående liv på bästa möjliga vis.
 
Vi individanpassar, planerar och genomför den friska och stärkande träningen vid t ex:

 • Stressrelaterade sjukdomar
 • Sjukdomar i rörelseapparaten t ex artros, ledbesvär
 • Rehabilitering efter skador/operation
 • Rehab efter åkommor i hjärt/kärl
 • Dåliga kroppsliga värden kopplade till övervikt, diabetes mm
 • Åldersrelaterade sjukdomar
 • Andra åkommor efter överenskommelse. Boka en konsultation för diskussion.

   

Vem kommer till oss?

Många som har skav i kroppen kan besöka en sjukgymnast privat för att snabbare få hjälp och återkomma till full funktionalitet.
   
Vi tar emot gäster som själva vill ha vägledning efter att de är färdigbehandlade inom sjukvården men känner sig otrygga i att träna på egen hand.
   
Hagabadet passar dig extra bra som inte har tid att vänta och som har möjlighet att satsa det som krävs för att få resultatet och förbättringen.
   

Kostnadsfri konsultation

Välkommen att boka en kostnadsfri 15 minuters konsultation för att reda ut vad du har för behov. Fyll i formuläret längre ned för att boka.

 

Medicinsk tränare

Boka konsultation

Fyll i formuläret för att boka en kostnadsfri telefonkonsultation


  ÄlvstrandenDrottningtorgetHaga

  MedlemEj medlem

  Hagabadet – helhetshälsa

  Hagabadet har som enda träningsanläggning utbildade medicinska personliga tränare, sjukgymnaster, osteopater, dietister, tränare, massageterapeuter som jobbar ihop i kompetensteam under ett och samma tak för bästa hälsa för våra gäster.
    
  Hos oss finns stora träningsmöjligheter och Hagabadets unika miljö och utbud gör att vårt tränarteam kan använda varma pooler, varma rum, lugna rum och vattnets helande kraft för bättre effekt och resultat. Och det viktigaste av allt – du befinner dig i en frisk och positiv miljö.
    

  Vem är Medicinskt personlig tränare?

  Våra mest erfarna personliga tränare med mångårig erfarenhet och gedigna utbildningar har utökad kompetens och vidareutbildning för att möta dessa behov.
    
  Våra tränare är utbildade av Michail Tonkonogi, professor i medicinsk vetenskap och en av landets främsta experter och forskare inom området fysisk träning och hälsa.