Nya vanor och beteenden (och kunskap)

Saknar du kunskap? Kör du i diket om och om igen? Eller har du svårt att hitta din hållbara balanserade matstil?

 

Genom kostrådgivning får du professionella råd kring mat, vikt och hur maten påverkar din fysiska såväl som din psykiska hälsa. Du får individuellt anpassade råd efter dina behov, livsstil och mål.

 

Din energinivå, ditt mående, dina träningsresultat och hur du kan leva dig sjuk eller frisk påverkas starkt av dina matvanor. Kort sagt så har dina måltider mycket stor påverkan på hur du mår på både kort och lång sikt.

 

Vi hjälper dig tillrätta med dina matvanor och dina matval som passar en hållbar och långsiktig livsstil som passar dig. Vi jobbar med dina vanor, ovanor och beteende, vi lägger till bra och jobba bort det som är sämre. Genom samtalet reder vi tillsammans ut vad som är viktigt och möjligt, vi lägger vi upp en plan utifrån ditt hälsohjul samt en hållbar tidsplan.

 

Sedan lägger vi till verktyg, redskap och hjälpmedel som hjälper dig att komma tillrätta med det du behöver förändra eller nå det mål du vill uppnå. Dessutom följer vi upp och kontrollerar hur det går för det är oftast en kontroll och uppföljning som behövs …

 

Upplägg efter behov; ett eller flera tillfällen, täta träffar eller återkoppling då och då.

 

Vi utgår från dig, dina behov och börjar precis där du är.

 

Vi ger stöd, kunskap och utveckling kring:

 • Bättre matvanor
 • Optimala träningsresultat
 • Övervikt och viktminskning
 • Undervikt och viktökning
 • Vanor och beteenden
 • Kostråd vid hjärt- och kärlsjukdom
 • Kostomläggning vid diabetes
 • Stöd vid näringsbrist
 • Kostråd vid graviditet
 • Allergier och känslighet

 

Erbjudande – Kostprogram med 5 tillfällen

Fem tillfällen som skräddarsys för att stödja dig och din utveckling. Vanor och beteenden ska tränas om och förändringar ska kännas och upplevas. Ett upplägg ihop med kostrådgivare brukar därför läggas upp under en längre period t ex 3 – 6 månader.

 

Programmet innehåller kartläggning, frågeformulär, tester, planläggning, verktyg och redskap för att jobba med vanor och beteenden, uppföljning. Skräddarsys utifrån dina behov och där du är just nu.

 

Du kan också addera blodanalys (hos extern samarbetspartner) för extra fördjupning samt diverse hälsotester.

 

Medlemspris: 4 900 kr*
Icke medlem: 6 900 kr*


 

Konsultation?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

*Du kan använda ditt Friskvårdsbidrag till denna tjänst enligt gällande skatteregler.

Boka kostrådgivning

Fyll i formuläret för att boka din kostrådgivning

  ÄlvstrandenDrottningtorgetHaga

  MedlemEj medlem

   

  Kostrådgivare, föreläsare och personlig tränare

   

  Daniel är en 35-årig matälskare som alltid fascinerats av vad det är som driver en person till förändring. Detta intresse i kombination med hans bakgrund som kock banade väg för beslutet att studera programmet Hälsopromotion med inriktning kostvetenskap vid Göteborgs Universitet.

   

  Då kroppen ska fungera som en enhet lägger Daniel stort fokus på balans och att stärka hela individen och stärka flera pusselbitar som ger en hållbar och långsiktigt livsstil. I Hälsohjulet ingår både träning, rörelse, vila och mat samt att man håller koll på stress och ambitioner.

   

  Sedan examen från universitetet har Daniel även arbetat med föreläsningar, coachat och guidat sina klienter i livsstilsförändringar.