Rollmassage, första tillfället

Boka

Pris 500 kr

Tid 30 min

Ord. pris 500 kr

Erbjuds på Hagabadet Drottningtorget, Hagabadet i Haga

Boka

Första tillfället

Första besöket är en introduktion på 30 minuter där vi visar hur massagen går till, pratar om ditt syfte med behandlingen och fyller i en hälsodeklaration. Rollmassage är helautomatiserad och ger både kännbara och synliga resultat. Behandlingen förstärks av maskinens infraröda ljus. Har du fått en introduktion bokar du Rollmassage, återbesök framöver.

Ge lymfsystemet nytt liv och lös upp spänningar

Upplev rollmassage – en naturlig och effektiv metod för att hålla kroppen stark och frisk. Metoden bygger på en djupgående muskel- och bindvävsmassage som främjar cirkulation av blod, lymfa och vävnadsvätskor.

Rollern har flera hälsosamma effekter så som att den ökar syresättningen, rensar kroppen från slaggprodukter, ökar blodcirkulationen, stärker immunförsvaret och förbättrar återhämtning. Metoden kan användas för att förebygga problem, lindra eventuella besvär eller i kombination med träning.

Om metoden

Rollmassage innebär att du använder en maskin med roterande trärullar för att massera kroppen i olika positioner. Det är en djupgående behandling av muskler och bindväv som ökar blodcirkulationen, lymfcirkulationen och vätskeflödet i vävnaden. Rollern är även utrustad med infraröd värme som stimulerar kroppen att mjuka upp och läka.

Rekommenderad klädsel

Vi rekommenderar mjuka åtsittande kläder, t.ex. tights, gärna tight långärmad tröja samt strumpor. Undvik lösa föremål, knappar, dragkedjor, smycken och klocka. Långt hår ska vara uppsatt i knut.

Uppgradera med spa?

Observera att spa och relax inte ingår i priset. Vill du uppgradera ditt besök med spa – kontakta oss på 031-600600 eller boka till på plats.

Bokningsinformation

  • Boka din behandling online dygnet runt. För personlig bokningsservice dagtid ring 031 600 600.
  • Boka med värdekort. Klicka boka och välj tid. I sista steget fyller du i koden som står på ditt värdebevis.

Rådgivning

Vänligen kontakta oss på vitalitylab@hagabadet.se för rådgivning och frågor.

Då ska du inte utföra rollmassage

Läs mer

Studio VitalityLab

Behandlingen erbjuds i vår studio VitalityLab på Hagabadet i Haga och på Drottningtorget. Här finner du metoder med tidlös visdom, ny beprövad teknik och innovation för att hjälpa fler uppnå en vital och balanserad livsstil.

Läs mer