Ett presentkort – Tre spaoaser

Ett presentkort på Hagabadet visar att du verkligen bryr dig och att du vill att dina nära ska må riktigt gott. Det är en garanterat uppskattad gåva.

Alla våra presentkort fungerar på alla våra klubbar och har en giltighetstid på 12 månader.

 

Ingen leveranstid!

Är du ute i sista stund? Ingen fara! Köp en magisk spaupplevelse på ett klick, och få det direkt till din mejl. Skriv sedan ut gåvobrevet för att göra det till en fin gåva eller skicka gåvan genom vår mejlhälsning.
1. Välj presentkortet.
2. Genomför köpet.
3. Ladda ner och skriv ut vårt gåvobrev för alla tillfällen ”Grattis” för att göra det till en fin gåva. Önskar du ett annat gåvobrev finns det nedan.
4. Du kan även skicka en gåvohälsning med ett värdekort på mejl direkt när du gör ditt köp.

Välj bland våra olika gåvobrev

Vi har gåvobrev med fler olika hälsningar! Klicka på den texten du önskar använda: Grattis, Grattis till Studenten, Grattis älskling, Grattis till pensionen, Grattis till jubilaren, Stort tack, Glad sommar, Lyckönskningar till brudparet, Till världens bästa ..Mamma ..Pappa ..Syster ..Bror.


 

Din gåva

Presentkortet Din gåva är en helhetsupplevelse på två timmar, som inleds med avslappnande PureRelax i vårt spa och fortsätter med 50 min valfri behandling. Här får du ett presentkort på massage och spa som gäller alla dagar i veckan. Upplevelsen ger tillgång till sköna bad, varma bastubad, meditationsrum, yoga och träning.

Gemenskap

Helhetsupplevelse för 2 personer på två timmar. Här börjar ni med avslappnande PureRelax och fortsätter med 50 min. behandling hos terapeut. I besöket ingår tillgång till spa med bad, bastubad, meditationsrum, yoga och träning.

 

Lyx för dig

En exklusiv upplevelse med extra lång behandling. Börjar med avslappnande PureRelax och fortsätter med 100 min. behandling hos terapeut. Ett glas bubbel ingår, samt tillgång till spa med bad, bastubad, meditationsrum, yoga och träning.

Din vardag med guldkant

En helhetsupplevelse på två timmar, där du börjar med avslappnande PureRelax i vårt spa och fortsätter med 50 min. behandling hos din terapeut. Frotté och badrock lånar du av oss. Tillgång till bad, bastubad, meditationsrum, yoga och träning ingår.

 

Nystart med personlig träning

Med vårt presentkort Nystart får mottagaren en kickstart till träningen med en hälsotest och 45 minuters träning med personlig tränare. Efter träningen får mottagaren även tillgång till en härlig stund på spa med varma bad, relax och heta bastubad.

 

I väntans tider – För den gravida

Har du någon nära som är gravid och går i väntans tider? Ge ett härligt presentkort att nyttja till massage, träning eller yoga inkl. spa för gravida på någon av våra 3 klubbar. Välj mellan presentkorten I väntas tider Exklusiv eller I väntas tider Guld.

 

PureSpa presentkort

Med presentkort på spa kan mottagaren koppla av i sin egna takt. Här sjunker du ner i varma, härliga pooler, njuter av bastubad, sköna duschar och vaggande fåtöljer. Meditera en stund i vårt varma rum, prova lugnande yoga och simma på rygg en stund.

 

Valfritt belopp

Tänk att få bli överraskad men ändå få välja själv. Precis så är det att få ett presentkort från Hagabadet. Massage, ansiktsbehandling, bad och bastu, produkter i vår spashop, yoga eller något helt annat. Mottagaren får välja fritt.

 

För dig med friskvårdsbidrag

Klippkort på massage för dig med friskvårdsbidrag. Välj mellan 1 till 5 klipp, med giltighetstid på 12 månader. Läs mer här >>