Varmt välkommen att prova oss

8 – 23 augusti

Har du funderat på hur det skulle vara att ha ett medlemskap på Hagabadet? Nu behöver du inte fundera längre. Vi vill bjuda in dig på ett fantastiskt prova-på-tillfälle där du kommer få chansen att insupa den vackra atmosfären i våra lokaler och testa vårt breda yogautbud eller någon av våra gruppträningsklasser. Vi hoppas du ska trivas!
 

>> Nedan hittar du information om klubb och klass, se vad som intresserar dig och fyll sedan i formuläret längst ner på sidan <<
Klicka här för att komma till formuläret
 

Hälsoklubb som sätter livskvalitet i fokus

Det ögonblick du sätter foten innanför dörren märker du skillnad. Magnifika rum. Vatten som glittrar, tända ljus, varma ögon och väldoft möter alla dina sinnen. Hit kommer du för att njuta. Och svettas. Här kan du mötas, umgås och inspireras. Oavsett vem du är. Utan tävlan och jämförelse med någon annan.
 

 

Göteborgs bredaste utbud av träning

Vi har gym och klasser inom

 • Vattenträning (finns endast på Hagabadet i Haga)
 • Cykelträning (finns endast på Hagabadet i Haga)
 • Yoga & meditation
 • Styrketräning
 • Konditionsträning
 • Dans
 • Gym – Styrketräning & kondition (Finns endast på Hagabadet Haga och Drottningtorget)

Se hela vårt klassutbud här

Fyll i formuläret för att delta på öppet hus

Vi kontaktar dig så fort vi kan för att boka in ditt besök






  Vad för typ av klass är du mest intresserad av?




  Välj vilken vecka du vill besöka oss
  Vecka 32Vecka 33Vecka 34



  Välj vilken klubb som du vill besöka
  DrottningtorgetÄlvstrandenHaga

   

   

  Hagabadet Älvstranden

  Ceresgatan 1

  Här på Skandinaviens Riviera har vi skapat en rofylld oas där du enkelt kan göra din ctrl alt delete. Kom hit för att bada, basta, ta en behandling, umgås, gruppträna, yoga eller bara stanna upp och andas havsluft.

   

   

  Hagabadet Drottningtorget

  Östra Larmgatan 4

  Hagabadet Drottningtorget är en ångande och bubblande oas, mitt i hjärtat av Göteborg. En annorlunda varje-dag-destination där du finner mystik och magi i varje steg du tar. Kom hit för att bada, basta, ta en behandling, umgås, gymma, träna, yoga eller bara stanna upp njut av lugnet.

   

   

  Hagabadet Haga

  Södra Allégatan 3

  Det finns nog inget annat ställe som liknar det gamla badet på Södra Allégatan. Det vackra gamla badet med takmålningar har du nog sett på bild. Men här finns mängder med soffor, fåtöljer, kristallkronor, äkta mattor, högt i tak, skrymslen, stentrappor och krypin. Förutom alla träningssalar och gym då förstås med Göteborgs bredaste utbud av träning.