Hagabadets VD inspirerar hela Europa!

24 oktober, 2019 |

Hagabadet är stolta över att vår lilla del av världen får uppmärksamhet i hela Europa.

Den 16 oktober 2019 höll Hagabadets VD Pelle Johansson en glödande föreläsning om ledarskap under seminariet IHRSA European Congress som gick av stapeln i Dublin. Pelles föreläsning om hur man bygger framgångsrika team fick rungande applåder och flertalet vittnade om den mest inspirerande och lärande föreläsningen i sammanhanget. IHRSA är en organisation som spänner över 70 länder och 9200 olika verksamheter inom hälsa.

Målet för IHRSA är att få mer folk i rörelse precis som Hagabadets mission är att erbjuda göteborgarna ett långt gott liv med livskvalitet. Helt i samma anda som Sven Rehnström som en gång donerade kapital för att rädda göteborgska från sjukdom med orden ”hälsovården, sundheten och snyggheten”

”Att få komma ut i vida världen, och visa vad vi i Göteborg gör och få erkännande för det, känns magiskt” säger Pelle. Inte bara blir man en ambassadör för Göteborg, utan för hela träningsbranschen i Sverige där alla arbetar hårt och med engagemang för att öka hälsan hos svenskarna. Dessutom är Sverige det land i hela världen där man har flest medlemskap på träningsklubb. 21 % av svenskarna har ett medlemskap”.

Hagabadet är medlemmar i IHRSA och Pelle Johansson har som första svensk fått äran att hålla ett seminarium om ledarskap på IHRSA.