Göteborgsfamilj ny ägare av Hagabadet

8 juli, 2013 |

Under sommaren blev det klart att Hagabadets vd Pelle Johansson och Helene Johansson köper Hagabadet från hälsokedjan Feelgood. Sedan dess har de rivstartat med satsningar som ska lyfta fram det unika hos den 137-åriga Göteborgsinstitutionen.

Mysigare miljöer att koppla av i, en ny aromabastu och en ny gymavdelning är bara början på de många förbättringar som paret Johansson tänker genomföra.

 

– Målsättningen är att vår passion för rörelse, energi, beröring, avkoppling och god mat ska avspeglas i allt från inredning till närvaron och omsorgen i personalens bemötande, säger Helene Johansson och tillägger:

– Vi kommer att arbeta med allt från de små detaljerna till att lyfta fram vår unika historia och vår helhet med fokus på att förbättra vårt erbjudande till våra gäster.

 

Både Helene och Pelle har mångårig branscherfarenhet och en stark anknytning till den verksamhet de nu tagit över. Helene har under de senaste åren arbetat som marknads-och försäljningschef på Varbergs Kurort, men innan dess var hon anställd på Hagabadet i samband med att verksamheten återuppstod 1997. Pelle i sin tur är vd för Hagabadet sedan 2010 och var dessförinnan v vd för träningskedjan World Class Internationell under många år.

 

– Pelle och jag har valt att göra denna satsning för att vi älskar Hagabadet och för att vi tror på verksamhetens framtid. Vi ser därför fram emot att arbeta sida vid sida med att förbättra och förädla allt det som bara Hagabadet kan erbjuda oss göteborgare, säger Helene Johansson.