Extra stöd när du behöver extra hjälp

När du behöver uppbyggande träning som inte handlar om prestation, om att förändra sitt utseende, eller för nöjets skull. När den uppbyggande träningen kanske till och med betyder skillnad mellan liv och död…

 

Medicinsk personlig träning

I glappet mellan färdigbehandlad inom sjukvården och helt frisk/stark finns den välutbildade Medicinskt utbildade personliga tränaren som stöd. Träning för dig som vill komma tillbaka efter sjukdom/skada för att leva ett så friskt och välmående liv på bästa möjliga vis.

 

Våra medicinskt utbildade personliga tränare ser till att du får de fysiska stödinsatserna och den träning som hjälper dig att återgå till ditt friska och starka jag.

 

Återgå till det starka

Vi individanpassar, planerar och genomför den friska och stärkande träningen vid:

  • Efter problem med hjärta och kärl, stroke mm
  • Diabetes
  • Dåliga kroppsliga värden kopplade till övervikt, metabola sjukdomar
  • Artros, ledbesvär, sjukdom i rörelsapparat
  • Stressrelaterade sjukdomar
  • Åldersrelaterade sjukdomar

 

Vem kommer till oss?

Vi tar emot gäster som själva vill ha vägledning efter att de är färdigbehandlade inom sjukvården. Vi tar emot via försäkringsbolag eller direkt via företagshälsovård.

 

Vem är Medicinskt personlig tränare

Våra mest erfarna personliga tränare med mångårig erfarenhet och gedigna utbildningar har utökad kompetens och vidareutbildning för att möta dessa behov.

 

Våra tränare är utbildade av Michail Tonkonogi, professor i medicinsk vetenskap och en av landets främsta experter och forskare inom området fysisk träning och hälsa.

 

Hagabadet – helhetshälsa

Hagabadet har som enda träningsanläggning utbildade medicinska personliga tränare, sjukgymnaster, osteopater, dietister som jobbar ihop i kompetensteam under ett och samma tak för bästa hälsa för våra gäster.

 

Vår unika miljö och vårt breda utbud gör att vårt tränarteam kan använda varma pooler, varma rum, lugna rum och vattnets helande kraft för bättre effekt och resultat. Och det viktigaste av allt – du befinner dig i en frisk och positiv miljö.

 

Hagabadet passar dig som inte har tid att vänta och som har möjlighet att satsa det som krävs för att få resultatet och förbättringen.

Fyll i formuläret nedan för att boka en kostnadsfri konsultation med medicinsk tränare

Medicinsk tränare

Boka konsultation

Fyll i formuläret för att boka en kostnadsfri telefonkonsultation
    ÄlvstrandenDrottningtorgetHaga

    MedlemEj medlem