Prova Yoga Sculpt med Eva Bodestig

 
Var med på en svettig yoga-klass tillsammans med vår populära lärare Eva Bodestig. Fyll i formuläret på sidan för att få länk till klassen.
 

Om klassen

En yogaklass med fokus på muskulär styrka och smidighet. Under klassen används hantlar eller vikter i övrig form. Klassen är funktionell med mycket kraftfulla och stora rörelser. Ett svettigt flöde där du utmanar dina muskler samtidigt som du använder det medvetna yogiska andetaget i ett flöde. Räkna med att du hittar muskler du tidigare inte visste att du hade.
 

Vill du alltid ha tillgång till Hagabadet?

Då är det dags för dig att bli medlem. Just nu har vi ett fantastiskt erbjudande på medlemskap. Läs mer här >>
 

Fyll i formuläret för att ta del av klassen  Eva Bodestig

  Klasser

  Vinyasa, Hot Vinyasa, Yinyoga, Gravidyoga och Fusion Sculpt

  Filosofi

  Jag älskar mötet med människor och att få människor att må bra. Yogan för mig handlar om att ge tid att få landa in i kroppen både fysiskt och mentalt, att låta andetaget guida på yogamattan och i vardagen. Att hitta en balans mellan det kraftfulla och stillheten, älskar starka fysiska poweryoga-pass men njuter lika mycket av att landa ner på mattan och bara lyssna in. Yogan innefattar så otroligt mycket - en helt fantastisk verktygslåda att ha med sig.

  Utbildning

  Hatha 200h RYT Teacher Training på Yogaroom, Yoga Anatomi på Ashtanga Yogashala, Yinyoga Studio Flow, Gravidyoga ws Pagrell/Gagner