7 tips för dig med friskvårdsbidrag

Är du en av dem som inte utnyttjar ditt friskvårdsbidrag? I så fall är det tid att tänka om. Listan över saker du kan göra för ditt friskvårdsbidrag är lång och det finns garanterat saker som passar dig. På Hagabadet har vi flera hälsosamma aktiviteter som är tillåtet att spendera sitt friskvårdsbidrag på.

Att få friskvårdbidrag från din arbetsgivare är en förmån som ska ge dig möjlighet till hälsa och motion. Det som gäller för ditt friskvårdsbidrag bestäms av din arbetsgivare som i sin tur utgår från skatteverkets regler för friskvårdsbidrag.

Hagabadet har tagit fram olika aktiviteter för dig med Friskvårdsbidrag och som du med gott samvete kan lämna in kvitto för till din arbetsgivare alternativt om du har andra betalningsmedel.

Utbudet varierar på våra tre olika klubbar.

Här är 7 tips på vad du kan göra

 • Kvitto: Alla våra kvitton har de uppgifter som arbetsgivare godkänner. Köp utvalda friskvårdspaket online och få kvitto direkt.

1. Delbetala ditt medlemskap på våra träningsklubbar

Träna, yoga, bad, bastu och mer. I vårt medlemskap får du ett hälsosammare liv och livskvalité i vardagen.

Läs mer om medlemskap >>2. Klippkort på massage

Vi erbjuder flera olika typer av massage med olika syften. Massage som passar vid stressreaktioner, när muskler är spända eller när du har smärta. I klippet ingår även Osteopatbehandling.

Giltig på:

 • Hagabadet Haga
 • Hagabadet Älvstranden
 • Hagabadet Drottningtorget

Du som är medlem, boka via receptionen för att få din medlemsrabatt.

Köp friskvårdsklipp för massage >>

Köp utvalda friskvårdspaket online och få kvitto med de uppgifter din arbetsgivare behöver.vikt- och träningskurs på Hagabadet

3. Klippkort på träning

Gå på yoga, vattengympa, gym eller annan träning på Hagabadet. Vid ditt besök får du även tillgång till bad, bastu och relax.

Köp ditt klippkort här >>

Köp utvalda friskvårdspaket online och få kvitto med de uppgifter din arbetsgivare behöver.vikt- och träningskurs på Hagabadet

4. Träningskurser

Vi har regelbundna starter på kurser och workshops som får dig att komma igång med träningen.

Se våra viktkurser >>

Köp utvalda friskvårdspaket online och få kvitto med de uppgifter din arbetsgivare behöver.Jessica Larning KBT

5. Stresshanteringskurser

Känner du dig stressad kan en kurs i stresshantering vara ett bra val. Här kan du hitta kurser i medicinsk yoga, lära dig andas rätt, workshops i avslappning och mycket mer.

Se våra stresshanteringskurser >>

Köp utvalda friskvårdspaket online och få kvitto med de uppgifter din arbetsgivare behöver.6. Klippkort på friskvårdsbad

Ta några simtag i Ägget och ta del av vattnets helande kraft. Testa klippkort på friskvårdsbad.

Köp klippkort för friskvårdsbad >>

Köp utvalda friskvårdspaket online och få kvitto med de uppgifter din arbetsgivare behöver.7. Personlig Träning med ett specialutformat träningsprogram

Att träna med en personlig tränare på Hagabadet handlar om en person som hjälper dig att ta fram ett träningsprogram och som sedan peppar och pushar dig. på Hagabadet har vi en holistisk syn på träning, hälsa och välmående.

Läs mer om vår personliga träning >>


Varma bad och bastubad såklart

I alla våra tjänster ingår att du kan bada och basta.

Olika sätt att betala

 • Beroende på hur din arbetsgivare har valt att det ska fungera på din arbetsplats så fungerar det på lite olika sätt. Först och främst så är det din arbetsgivare som bestämmer vad du kan göra i förhållande till nuvarande skatteregler.
 • När du lämnar kvitto till din arbetsgivare så bokar du och betalar själv. Du kan välja att boka/betala online eller ringa oss och boka. Precis som vanligt. Sparar det kvitto du får. På våra kvitton står alla uppgifter som arbetsgivare brukar behöva
 • Vill du delbetala ett nytt medlemskap så kontaktar du våra medlemsrådgivare som hjälper dig i samband med att du tecknar ett medlemsavtal.
 • Är du redan medlem och vill ha kvitto på del av kostnaden för ditt medlemskap. Kontakta ekonomi@hagabadet.se. Tänk på att du istället kan använda ditt bidrag till personlig träning, kostrådgivning, sjukgymnastik, massage etc.
 • När du knuten tillWellnet>>. Du gör en beställning i Wellnets portal, bokar vald tjänst hos oss på tel 031 600 600 och tar med dig din orderbekräftelse vid besök
 • När du är knuten tillePassi. Du bokar hos oss på telefon på 031 600 600. Vid betalning registrerar du ditt köp i ePassis app och visar upp köpet på plats hos oss, koden du får i appen är giltig i 15 minuter. Det finns även möjlighet att köpa en voucher hos ePassi som är giltig i 15 dagar, köp görs sedan hos oss på plats inom 15 dagar.
 • När du är knuten tillActiWay>>. Du bokar hos oss på tel 031 600 600. Vid betalning i reception registrerar vi betalningen i ActiWays portal. Det finns även möjlighet att göra en beställning online och sedan boka vald tjänst hos oss, orderbekräftelse tas med vid besök
 • När du knuten tillBenify. Du gör en beställning i Benify´s portal, bokar vald tjänst hos oss på tel 031 600 600 och tar med dig din orderbekräftelse vid besök. Finns inte tjänsten du önskar köpa finns möjlighet att göra köp direkt hos oss och lämna kvitto till Benify, säkerställ med Benify att tjänsten är godkänd för friskvård.
 • Kvitto: Alla våra kvitton har de uppgifter som de allra flesta arbetsgivare godkänner. Har din arbetsgivare särskilda önskemål? Mejla oss på ekonomiavd@hagabadet.se .