Erbjudande t.o.m. fredag 21 december

Träna gratis december och januari, du får dessutom ett par träningsskor på köpet*

När du blir medlem nu

 

Välkommen hem

Som hemma hos Tant Astrid på Vasagatan*.
 

Ett badhus från 1876

Det finns nog inget annat ställe som liknar det gamla badet på Södra Allégatan. Det vackra gamla badet med takmålningar har du nog sett på bild. Men här finns mängder med soffor, fåtöljer, kristallkronor, äkta mattor, högt i tak, skrymslen, stentrappor och krypin. Förutom alla träningssalar då förstås. Och våra tre gym och massor av konditionsmaskiner.

 

180 träningsklasser veckan och bäst på yoga

Här är det lätt att kombinera sin fysiska träning med alla varianter på yoga och meditation. En djup vila gör underverk för hälsan och Må-bra-hormonet oxytocin flödar fritt efter varma bad och bastubad.

 

Det är en oslagbar kombo för en extraordinär livsstil som ger dig både guldkant och en energirik hälsa på en och samma gång. Du behöver inte ens träna varje gång. Du gör det som du har lust till. På Hagabadet ingår spa, bad och relax. Allt på ett och samma ställe. Alltid, året om.

Nytta & Njutning – balans mellan vila och rörelse

 

Vatten har i alla tider använts för att främja hälsa. I äldre tider drack man brunn och for på kurort för att stärka hälsan. I dag går vi på spa. Till och med mitt i stan.

 

Vi är ett av få ställen i Sverige där du har kombinationen som ger ett gôtt liv varje dag, året om.

Ena dagen ett träningspass, andra dagen njuter du i spat med en kopp te. Nästa gång tar du med en kompis och kör två yogapass på raken. Då och då tränar du med din personliga tränare.

 

Vänta inte till nästa semesterresa

När du är medlem på Hagabadet har du en semesterkänsla året om.

Hagabadet Haga

Linda, Sofia och Ellinor välkomnar dig

031-600 683

medlem@hagabadet.se

Medlemskap för dig

Fyll i formuläret så kontaktar vi er!
Klubb
Haga


*Tant Astrid var mormors syster som var gift med Lennart. Lennart var bagare och de hade ett stort bageri. Det var alltid tårtor och kakor när man hälsade på hemma hos Astrid & Lennart. De hade nog bott i den stora och vackra lägenheten på Vasagatan i hela sitt liv …

 

Systerklubbar

      *Erbjudandet gäller t.o.m. 2018-12-14 och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller vid tecknande av medlemskap med 12 obligatoriska månader på Hagabadet. Den första betalningen görs i slutet av januari och de obligatoriska månaderna gäller från och med februari 2019. Startavgift tillkommer.

 

 

För att ta del av våra medlemsvillkor, se här

      *Erbjudandet gäller t.o.m. 2018-12-21 och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller vid tecknande av medlemskap med 12 obligatoriska månader på Hagabadet. Den första betalningen görs i slutet av januari och de obligatoriska månaderna gäller från och med februari 2019. Startavgift tillkommer.

 

För att ta del av våra medlemsvillkor, se här