Ett badhus från 1876

 

Det finns nog inget annat ställe som liknar det gamla badet på Södra Allégatan.

 

Det vackra gamla badet med takmålningar har du nog sett på bild. Men här finns mängder med soffor, fåtöljer, kristallkronor, äkta mattor, högt i tak, skrymslen, stentrappor och kryp in. Förutom alla träningssalar då förstås. Och våra tre gym och massor av konditionsmaskiner

 

180 träningsklasser veckan och bäst på yoga

Här är det lätt att kombinera sin fysiska träning med alla varianter på yoga och meditation. En djup vila gör underverk för hälsan och Må-bra-hormonet oxytocin flödar fritt efter varma bad och bastubad.

 

Det är en oslagbar kombo för en extraordinärd livsstil som ger dig både guldkant och en energirik hälsa på en och samma gång.

 

Du behöver inte ens träna varje gång. Du gör det som du har lust till.

 

På Hagabadet ingår spa, bad och relax. Allt på ett och samma ställe. Alltid, året om.

Höst-erbjudande i oktober

När du blir medlem nu får du*:
- 2 träningstillfällen med personlig tränare
- 2 tillfällen med hälsocoach

Nytta & Njutning – balans mellan vila och rörelse

 

Vatten har i alla tider använts för att främja hälsa. I äldre tider drack man brunn och for på kurort för att stärka hälsan. I dag går vi på spa. Till och med mitt i stan.

 

Vi är ett av få ställen i Sverige där du har kombinationen som ger ett gôtt liv varje dag, året om.

Ena dagen ett träningspass, andra dagen njuter du i spat med en kopp te. Nästa gång tar du med en kompis och kör två yogapass på raken. Då och då tränar du med din personliga tränare.

 

Vänta inte till nästa semesterresa

När du är medlem på Hagabadet har du en semesterkänsla året om.

*Tant Astrid vad mormors syster som var gift med Lennart. Lennart var bagare och de hade ett stort bageri. Det var alltid tårtor och kakor när man hälsade på hemma hos Astrid & Lennart. De hade nog bott i den stora och vackra lägenhet på Vasagatan i hela sitt liv …

 

Hagabadet Haga

Linda, Sofia och Ellinor välkomnar dig

031-600 683

medlem@hagabadet.se

Medlemskap för dig

Fyll i formuläret så kontaktar vi er!
Systerklubbar

        *Erbjudandet gäller på Hagabadet Haga t.o.m. 2018-10-31 och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller vid tecknande av medlemskap med 12 obligatoriska månader, dock ej Spa Exklusiv. Startavgift tillkommer.

 

 

För att ta del av våra medlemsvillkor, se här