Grattis. Någon gillar dig

Vi gillar dig också. Nåja, vi känner inte varandra än men vi gillar att ta hand om dig och nu när du fått ditt presentkort har du lite olika alternativ.

 

Tre olika platser

Välj vilken av våra oaser du vill besöka. Tre olika platser, tre olika upplevelser.

 

Välj om du vill besöka:

 

Vad vill du göra?

Den som gett dig ett presentkort har antingen valt att ge dig ett presentkort på valfritt belopp, eller ett upplevelsepaket med ett namn, tex ”Din gåva”, ”Gemenskap” eller något annat. Oavsett är du helt fri att välja det som lockar dig. När du fått ett upplevelsepaket har du fått ett förslag på vad du kan göra hos oss, men du kan även välja något helt annat för samma värde eller använda presentkortet som delbetalning.

 

Du kan välja:

 

Eller varför inte delbetala ditt nya medlemskap?

 

Spaa loss ordentligt

Oavsett vad du väljer att göra hos oss kan du räkna med att det är en heldag. I allafall flera timmar. I alla våra behandlingar ingår alltid spa precis som det alltid ingår spa om du får en kurs, yogar eller tränar med en personlig tränare.

 

När du bestämt dig

Då kontaktar du oss. Antingen bokar du direkt online, ringer eller besöker oss. Du kan skicka ett formulär så ringer vi upp.

 

Kom ihåg PureRelax

Missa inte får PureRelax som ingår i alla våra behandlingar. Ett Anti-stress-program som gör att du kommer ner i varv, får en bättre upplevelse av din behandling. Kom i god tid så löser sig allt.

 

Hjärtligt välkommen

 
Välj klubb
DrottningtorgetÄlvstrandenHaga