Har du hört talas om Hagabadets utbud men inte själv tagit del av det? Nu är det dags!

 
Just nu har du som är intresserad av att komma igång med din träning möjlighet att prova en av våra gruppträningsklasser på någon av våra tre klubbar helt kostnadsfritt.

 
Här finns vattenträning i bad från 1906, Göteborgs största utbud av yoga, inspirerande cykelträning, cirkelträning med både styrka och kondition, glädjefyllda danspass och mycket mer. Är du osäker på vilken träningsform som passar dig? Ingen fara, vi hjälper dig att hitta den träningsform som passar dina behov bäst.
 
Vi rekommenderar en ålder på 30 år för att träna på Hagabadet. Mest för att de flesta medlemmar är över 30 år. Med en lite äldre kundgrupp har Hagabadet utvecklats mer till en hälso-oas än ett träningsställe. Är du under 30 år är du självklart också välkommen. Våra medlemmar har skapat en skön prestigelös stämning – hit kommer du både för träning men också för avkoppling och återhämtning.
 

Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig för att boka in dig!

Provträningen gäller 1 gång per person och år. Vardagar i samråd med rådgivare. Variationer i utbud förekommer beroende på val av klubb.
 

Vill du alltid ha tillgång till Hagabadet?

Då är det dags för dig att bli medlem. Just nu har vi ett fantastiskt erbjudande på medlemskap. Läs mer om erbjudandet >>

Boka en kostnadsfri provträning

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi snart till dig!


Välj klubb
Hagabadet DrottningtorgetHagabadet ÄlvstrandenHagabadet Haga