Vi bjuder på sommaren

 

Bli medlem nu och vi bjuder på spa och träning till 31 augusti. Startavgift tillkommer (899 kr)*

Hur vill du leva ditt liv?

Vi tror på att leva livet fullt ut. Varje dag. Det omfattar både den fysiska och den psykiska hälsan. Vi underlättar för dig att nå en ny nivå när du satsar för möjligheten att leva ditt liv utan begränsningar. När du börjar göra på ett nytt sätt, förändras din energi, din styrka och din vitalitet når en helt ny nivå.
 

Ett medlemskap för alla sinnen

Det ögonblick du sätter foten innanför dörren märker du skillnad. Magnifika rum. Vatten som glittrar, tända ljus, varma ögon och väldoft möter alla dina sinnen. Hit kommer du för att njuta. Och svettas. Här kan du mötas och inspireras. Oavsett vem du är. Utan tävlan och jämförelse med någon annan. Det gemensamma är en önskan av att må gott. Och vara stark. På djupet.
 
Och du går starkare härifrån. Kalla det spa, bad eller träningsställe – våra medlemmar säger ”ett skönare ställe är svårt att hitta”.
 

Vilket medlemskap passar dig?

För att du ska få ut det mesta av ditt medlemskap på Hagabadet har vi många olika alternativ. Vill du ha ett medlemskap på alla klubbar eller Hagabadet i Haga, Hagabadet Drottningtorget eller Hagabadet Älvstranden? Kanske vill du bara träna delar av dagen? Eller ett medlemskap med extra guldkant och extra förmåner?

Hagabadet Drottningtorget

Adena och Matilda hjälper dig vidare

031 600 610

medlem@hagabadet.se

Hagabadet Haga

Linda, Isabella Mikaela och Erika välkomnar dig

031 600 683

medlem@hagabadet.se

Hagabadet Älvstranden

Jasmine hjälper dig vidare

031 600 660

medlem@hagabadet.se

VIP-medlemskap

Carina visar dig dina möjligheter

031 600 631

carina.hallsten@hagabadet.se

Fyll i formuläret för att bli medlem

Våra medlemsrådgivare återkommer inom kort och guidar dig vidare

  Välj klubb
  Hagabadet DrottningtorgetHagabadet ÄlvstrandenHagabadet HagaAlla klubbar


  ”Man kan känna sig omotiverad både av platser och attityder, känslan man får på gymmet är otroligt relevant. Jag känner mig 100% bekväm på Hagabadet. Att det sedan känns som meditation bara att stiga in i denna vackra art nouveau byggnad gör inte saken sämre.”
  Elisabeth, medlem. Läs mer >>


  Nöjd kundgaranti

  Läs mer om din garanti
   • *Erbjudandet gäller t.o.m. 2021-06-30 och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller vid tecknande av medlemskap med 12 obligatoriska månader, dock ej Vip Platinum. Den första månadsbetalningen görs i slutet av augusti 2021 och de obligatoriska månaderna gäller från och med september 2021. Startavgift 899 kr tillkommer.

    

    

   För att ta del av våra medlemsvillkor, se här