Erbjudande t.o.m. 30 april

Få en exklusiv badrock värde 999 kr på köpet*
samt startpaket för en riktigt bra start.
När du blir medlem nu.

Ett långt gott liv med livskvalitet

Drömmer du om ett liv i bättre balans, med både mer träning och mer avkoppling och återhämtning? Då är ett medlemskap på Hagabadet perfekt för dig. I underbara miljöer får du inspiration och vill komma tillbaka igen och igen. Din träning kompletteras med varma bad och sköna relaxytor och därigenom blir du lugnare, får snabbare återhämtning och blir starkare. Välkommen till en personlig klubb med Göteborgs största yoga- och träningsutbud, som sätter din helhetshälsa och livskvalitet i fokus.
 

Priser för medlemskap

För att du ska få ut det mesta av ditt medlemskap på Hagabadet har vi många olika alternativ. Vi har medlemskap som gäller alltid och allting. Vi har medlemskap som gäller del av dag. Och vi har medlemskap med extra guldkant. Vi har många medlemskap i olika prisklasser för att du ska få det som du behöver och vill ha. I alla våra medlemskap ingår träning i kombination med bad, spa och relax. Prata med oss så tar vi fram de alternativ som passar dig bäst!

Vi hjälper dig att hitta ett medlemskap som passar dig

Hagabadet Drottningtorget

Prata med Agneta

031-600 633

agneta.dahl@hagabadet.se

Hagabadet Haga

Linda, Sofia och Ellinor välkomnar dig

031-600 683

medlem@hagabadet.se

Hagabadet Älvstranden

Julia hjälper dig vidare

031-600 661

julia.karlsson@hagabadet.se

VIP-medlemsskap

Carina visar dig dina möjligheter

031-600 631

carina.hallsten@hagabadet.se

Medlemskap för dig

Fyll i formuläret så kontaktar vi er!

Välj klubb
Hagabadet DrottningtorgetHagabadet ÄlvstrandenHagabadet Haga

Boka rådgivning online

För dig som redan har bestämt dig kan du boka in en tid med våra medlemsrådgivare direkt så hjälper de dig igång. Välj om du vill boka ett besök på plats eller via telefon.

      • *Erbjudandet gäller t.o.m. 2019-04-30 och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller vid tecknande av medlemskap med 12 obligatoriska månader på Hagabadet. Startavgift tillkommer.

 

 

För att ta del av våra medlemsvillkor, se här