Upplev VitalityLab + fri träning & spa t.o.m 1 dec*

Med ett medlemskap på Hagabadet öppnar du dörren till ett liv fyllt av vitalitet och livskvalitet. Vi förenar tidlös visdom med toppmodern teknik och innovation för att hjälpa dig uppnå en balanserad och vital livsstil. Teckna 12-månaders medlemskap, startavgift tillkommer (1200) och bli en av de första att utforska vårt nya VitalityLab. Just nu bjuder vi på:

 

 • Fri träning & spa t.o.m 1 dec

4-kur VitalityLab med möjlighet att välja mellan:

 • Kryoterapi helkropp
 • Optimerad rödljusterapi helkropp
 • Rullmassage
 • Kompressionsbehandling

Samt vårt startpaket ”Hagabadet Runt” som innehåller bland annat:

 • Två kostnadsfria möten med hälsocoach
 • Värdecheck 1000 kr

 

Hagabadet Drottningtorget

Hayden och Lotta välkomnar dig

031 600 610

drottningtorget@hagabadet.se

Hagabadet Haga

Isabella, Mikaela och Erika välkomnar dig

031 600 683

medlem@hagabadet.se

Hagabadet Älvstranden

Gabriella hjälper dig vidare

031 600 660

alvstranden@hagabadet.se

VIP-medlemskap

Carina visar dig dina möjligheter

031 600 631

carina.hallsten@hagabadet.se

Ta del av medlemserbjudandet

Våra medlemsrådgivare hjälper dig sedan vidare!  Välj hemmaklubb
  Hagabadet ÄlvstrandenHagabadet DrottningtorgetHagabadet Haga

  Hur vill du leva ditt liv?

  Vi tror på att leva livet fullt ut. Varje dag. Det omfattar både den fysiska och den psykiska hälsan. Vi underlättar för dig att nå en ny nivå när du satsar för möjligheten att leva ditt liv utan begränsningar. När du börjar göra på ett nytt sätt, förändras din energi, din styrka och din vitalitet når en helt ny nivå.

  Ett medlemskap för alla sinnen

  Det ögonblick du sätter foten innanför dörren märker du skillnad. Magnifika rum. Vatten som glittrar, tända ljus, varma ögon och väldoft möter alla dina sinnen. Hit kommer du för att njuta. Och svettas. Här kan du mötas och inspireras. Oavsett vem du är. Utan tävlan och jämförelse med någon annan. Det gemensamma är en önskan av att må gott. Och vara stark. På djupet.

  Och du går starkare härifrån. Kalla det spa, bad eller träningsställe – våra medlemmar säger ”ett skönare ställe är svårt att hitta”.

  Vilket medlemskap passar dig?

  För att du ska få ut det mesta av ditt medlemskap på Hagabadet har vi många olika alternativ. Vill du ha ett medlemskap på alla klubbar eller Hagabadet i Haga, Hagabadet Drottningtorget eller Hagabadet Älvstranden? Kanske vill du bara träna delar av dagen? Eller ett medlemskap med extra guldkant och extra förmåner?

   

  Hagabadet Runt – för dig som ny medlem

  Som enda hälsoklubb i Sverige erbjuder vi ett unikt startprogram – Hagabadet Runt– med ett helhetsperspektiv. Syftet är att du som ny medlem ska lyckas med din livsstilsambition oavsett nivå. Vi har delat upp din resa i 5 olika steg för att ge dig bästa möjliga förutsättning.

  Boka rådgivning online

  Boka tid med våra medlemsrådgivare för att få hjälp och råd för att välja rätt upplägg. Klicka vidare om du vill boka ett besök på plats eller en telefonrådgivning.


  ”Man kan känna sig omotiverad både av platser och attityder, känslan man får på gymmet är otroligt relevant. Jag känner mig 100% bekväm på Hagabadet. Att det sedan känns som meditation bara att stiga in i denna vackra art nouveau byggnad gör inte saken sämre.”
  Elisabeth, medlem. Läs mer >>


  Nöjd kundgaranti

  Läs mer om din garanti

  *Kampanjen kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudande. Gäller vid tecknande av medlemskap med 12 obligatoriska månader, dock ej Vip Platinum. Den första månadsbetalningen görs i slutet av september 2023 och de obligatoriska månaderna gäller från och med september 2023. Obligatorisk startavgift på 1200kr tillkommer (om erbjudandet inte anger fri startavgift).
  För att ta del av våra medlemsvillkor, se här