Höststart!

När du blir medlem nu får du fri träning och avkoppling hela september och oktober. Du får dessutom fri startavgift värde 899 kr, gäller när du blir medlem i september*.

 

Ett långt gott liv med livskvalitet

Drömmer du om ett liv i bättre balans, med både mer träning och mer avkoppling och återhämtning? Då är ett medlemskap på Hagabadet perfekt för dig.
 
I underbara miljöer får du inspiration och vill komma tillbaka igen och igen. Din träning kompletteras med varma bad och sköna relaxytor och därigenom blir du lugnare, får snabbare återhämtning och blir starkare.
 
Välkommen till en personlig klubb med Göteborgs största yoga- och träningsutbud, som sätter din helhetshälsa och livskvalitet i fokus.


Så här säger våra medlemmar:

”Jag bara älskar detta ställe! Jag är så glad att jag blivit medlem, jag har aldrig känt nått liknande i samband med träning. I morse kunde jag inte sluta le när jag gick till jobbet.”
Malin, Vip Platinum-medlem. Läs mer >>
 
”Man kan känna sig omotiverad både av platser och attityder, känslan man får på gymmet är otroligt relevant. Jag känner mig 100% bekväm på Hagabadet. Att det sedan känns som meditation bara att stiga in i denna vackra art nouveau byggnad gör inte saken sämre.”
Elisabeth, medlem. Läs mer >>
 
”En av Hagabadets stora styrkor är att alla gör efter sin förmåga och att det är okej. Man känner sig aldrig dum eller misslyckad om det skulle vara något som man inte klarar. Det är ok att göra så gott man kan. Den känslan är skön tycker jag.”
Julia, medlem. Läs mer >>


Priser för medlemskap

För att du ska få ut det mesta av ditt medlemskap på Hagabadet har vi många olika alternativ. Vi har medlemskap som gäller alltid och allting, andra som gäller del av dag. Och vi har de med extra guldkant. Vi har många alternativ i olika prisklasser för att du ska få det som du behöver och vill ha. I alla våra medlemskap ingår träning i kombination med bad, spa och relax. Prata med oss så tar vi fram de alternativ som passar dig bäst! Fyll i formuläret nedan, eller boka in ett möte direkt längre ned på sidan.

Vi hjälper dig att hitta ett medlemskap som passar dig

Hagabadet Drottningtorget

Prata med Madeleine

031-600 633

madeleine.hertzberg@hagabadet.se

Hagabadet Haga

Linda, Sofia och Ellinor välkomnar dig

031-600 683

medlem@hagabadet.se

Hagabadet Älvstranden

Therese hjälper dig vidare

031-600 661

therese.persson@hagabadet.se

VIP-medlemsskap

Carina visar dig dina möjligheter

031-600 631

carina.hallsten@hagabadet.se

Medlemskap för dig

Fyll i formuläret så kontaktar vi er!

Välj klubb
Hagabadet DrottningtorgetHagabadet ÄlvstrandenHagabadet Haga

Boka rådgivning online

För dig som redan har bestämt dig kan du boka in en tid med våra medlemsrådgivare direkt så hjälper de dig igång. Välj om du vill boka ett besök på plats eller via telefon.

    • *Erbjudandet gäller t.o.m. 2019-09-27 och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller vid tecknande av medlemskap med 12 obligatoriska månader, dock ej Vip Platinum. Den första betalningen görs i slutet av oktober och de obligatoriska månaderna gäller från och med november 2019.

     

     

    För att ta del av våra medlemsvillkor, se här