Fri träning & spa t.o.m 31/3 + 3-klipp IR-bastu för dig och en vän*

 
Få ut det mesta av din vardag och sätt en guldkant på livet. Ett medlemskap på Hagabadet ger dig extra mycket motivation och njutning. Teckna 12 månaders medlemskap och vi bjuder på träning och spa t.o.m 31 mars vid tecknande av 12 månaders medlemskap.
 

 • Fri träning & spa t.o.m. 31/3
 • 3-klipp på välgörande IR bastu på Älvstranden för dig och en vän
 • Hagabadets egna träningsväska & vattenflaska
 • Samt vårt startpaket ”Hagabadet Runt” som innehåller bland annat:

 • Två kostnadsfria möten med hälsocoach
 • Värdecheck 1000 kr
 •  
  Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss på medlem@hagabadet.se

  Hagabadet Drottningtorget

  Bruna och Hayden välkomnar dig

  031 600 610

  medlem@hagabadet.se

  Hagabadet Haga

  Isabella, Elina, Sofia och Erika välkomnar dig

  031 600 683

  medlem@hagabadet.se

  Hagabadet Älvstranden

  Emelie hjälper dig vidare

  031 600 660

  medlem@hagabadet.se

  VIP-medlemskap

  Carina visar dig dina möjligheter

  031 600 631

  carina.hallsten@hagabadet.se

  Ta del av medlemserbjudandet

  Våra medlemsrådgivare hjälper dig sedan vidare!   Välj klubb
   Hagabadet ÄlvstrandenHagabadet DrottningtorgetHagabadet HagaAlla klubbar

   Hur vill du leva ditt liv?

   Vi tror på att leva livet fullt ut. Varje dag. Det omfattar både den fysiska och den psykiska hälsan. Vi underlättar för dig att nå en ny nivå när du satsar för möjligheten att leva ditt liv utan begränsningar. När du börjar göra på ett nytt sätt, förändras din energi, din styrka och din vitalitet når en helt ny nivå.
    

   Ett medlemskap för alla sinnen

   Det ögonblick du sätter foten innanför dörren märker du skillnad. Magnifika rum. Vatten som glittrar, tända ljus, varma ögon och väldoft möter alla dina sinnen. Hit kommer du för att njuta. Och svettas. Här kan du mötas och inspireras. Oavsett vem du är. Utan tävlan och jämförelse med någon annan. Det gemensamma är en önskan av att må gott. Och vara stark. På djupet.
    
   Och du går starkare härifrån. Kalla det spa, bad eller träningsställe – våra medlemmar säger ”ett skönare ställe är svårt att hitta”.
    

   Vilket medlemskap passar dig?

   För att du ska få ut det mesta av ditt medlemskap på Hagabadet har vi många olika alternativ. Vill du ha ett medlemskap på alla klubbar eller Hagabadet i Haga, Hagabadet Drottningtorget eller Hagabadet Älvstranden? Kanske vill du bara träna delar av dagen? Eller ett medlemskap med extra guldkant och extra förmåner?

    

   Hagabadet Runt – för dig som ny medlem

   Som enda hälsoklubb i Sverige erbjuder vi ett unikt startprogram – Hagabadet Runt– med ett helhetsperspektiv. Syftet är att du som ny medlem ska lyckas med din livsstilsambition oavsett nivå. Vi har delat upp din resa i 5 olika steg för att ge dig bästa möjliga förutsättning.
    

   Boka rådgivning online

   Boka tid med våra medlemsrådgivare för att få hjälp och råd för att välja rätt upplägg. Klicka vidare om du vill boka ett besök på plats eller en telefonrådgivning.


   ”Man kan känna sig omotiverad både av platser och attityder, känslan man får på gymmet är otroligt relevant. Jag känner mig 100% bekväm på Hagabadet. Att det sedan känns som meditation bara att stiga in i denna vackra art nouveau byggnad gör inte saken sämre.”
   Elisabeth, medlem. Läs mer >>


   Nöjd kundgaranti

   Läs mer om din garanti

   *Kampanjen kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudande. Gäller vid tecknande av medlemskap med 12 obligatoriska månader, dock ej Vip Platinum. Den första månadsbetalningen görs i slutet av februari 2023 och de obligatoriska månaderna gäller från och med mars 2023.
   För att ta del av våra medlemsvillkor, se här