Semesterkänsla åter om på Skandinaviens Riviera

Drömmer du om ett liv i balans? Med mer avkoppling och återhämtning?

 

Då är vår livsstilsklubb Hagabadet Älvstranden perfekt för dig. Här på Skandinaviens Riviera har vi skapat en rofylld oas där du enkelt kan göra din ”cntrl alt delete”. Kom hit för att bada bastu, bubbla i bubbelpoolen, ta en behandling, umgås, träna, yoga eller bara stanna upp och andas havsluft.

 

Hisingens skönaste varje-dag-oas

Älvstranden är ett dynamiskt område och här växer det lite varje dag. Hagabadet Älvstranden ligger ett stenkast från bryggan och vi har Hisingens största utbud av yoga och är en skön plats oavsett om du gillar yoga eller ej.

Varför vänta till nästa semester

Välkommen till en personlig klubb som sätter din helhetshälsa och livskvalitet i fokus. Bor du i närheten? Bingo och grattis säger vi. Låt oss bli ditt hemmaspa och du är välkommen att glida in med din badrock.

 

Nytta & Njutning – balans mellan vila och rörelse

Vatten har i alla tider använts för att främja hälsa. I äldre tider drack man brunn och for på kurort för att stärka hälsan. I dag går vi på spa. Till och med mitt i stan.

 

Vi är ett av få ställen i Sverige där du har kombinationen som ger ett gôtt liv varje dag, året om.

Ena dagen ett träningspass, andra dagen njuter du i spat med en kopp te. Nästa gång tar du med en kompis och kör två yogapass på raken.

 

Vänta inte till nästa semesterresa

När du är medlem på Hagabadet har du en semesterkänsla året om.

 

Välj dig själv – välj Hagabadet.

Hagabadet Älvstranden

Julia hjälper dig vidare

031-600 661

julia.karlsson@hagabadet.se

Medlemskap för dig

Fyll i formuläret så kontaktar vi er!

Hagabadet ÄlvstrandenSysterklubbar