Semesterkänsla åter om på Skandinaviens Riviera

Drömmer du om ett liv i balans? Med både mer träning och mer avkoppling och återhämtning?

 

Då är vår livsstilsklubb Hagabadet Älvstranden perfekt för dig. Här på Skandinaviens Riviera har vi skapat en rofylld oas där du enkelt kan göra din ”cntrl alt delete”. Kom hit för att bada bastu, bubbla i bubbelpoolen, ta en behandling, umgås, träna, yoga eller bara stanna upp och andas havsluft.

 

Hisingens skönaste varje-dag-oas

Älvstranden är ett dynamiskt område och här växer det lite varje dag. Hagabadet Älvstranden ligger ett stenkast från bryggan och vi har Hisingens största utbud av yoga och är en skön plats oavsett om du gillar yoga eller ej.
 

Nära hemma

Bor du i närheten? Bingo och grattis säger vi. Låt oss bli ditt hemmaspa och du är välkommen att glida in med din badrock.

Träning

Vi har ett brett utbud av klasser för din helhetshälsa, som både grundar och stärker dig.
 

PurePower

– Styrka, uthållighet och glädje
De mest populära styrke-, intervall- och funktionella gruppträningspassen har vi utvecklat, förfinat och samlat under namnet PurePower. Funktionell gruppträning när den är som bäst. Kraftfull och stärkande utifrån din nivå för att du ska utveckla styrka, kondition, flexibilitet och explosivitet. En varierande träning, med synliga och kännbara resultat, där träningsglädje är den röda tråden genom varje klass.
 

PureYoga

– Ett Mecka för den yogaintresserade
På Hagabadet Älvstranden finns ett otroligt yogautbud – Hisingens största. Vi har yoga för dig som är stressad, utmattad och orkeslös. Men också för dig som är full av energi. Eller för dig som är stel. Yoga passar alla men alla yogaformer passar inte alla. Vi hjälper dig att hitta rätt ingång, och guidar dig framåt för att utvecklas.

 

Nytta & Njutning – balans mellan vila och rörelse

Vi är ett av få ställen i Sverige där du har kombinationen som ger ett gôtt liv varje dag, året om.
 
I underbara miljöer får du inspiration och vill komma tillbaka igen och igen. Träningen kompletteras med varma bad och därigenom blir du lugnare, får snabbare återhämtning och blir starkare.
 

Vänta inte till nästa semesterresa

När du är medlem på Hagabadet har du en semesterkänsla året om. Välkommen till en personlig klubb som sätter din helhetshälsa och livskvalitet i fokus.
 

Vi hjälper dig att komma igång!

Semesterfeeling på 30 dagar

 
När du börjar på Hagabadet förändrar du ditt liv. Men inte ensam. Vi stöttar och guidar dig på ett tryggt sätt för att du ska hitta din väg till ett livsstarkt liv.
 
Vi vet vad som krävs för att skapa nya goda vanor, och har därför satt ihop introduktionskoncept ”Semesterfeeling på 30 dagar”. Då får du extra mycket hjälp så att dina nya vanor sätter sig och bli självklara. Dessutom väntar en belöning när du är klar.
 
Semesterfeeling på 30 dagar innehåller:

  • Individuell hälsostart med livsstilscoach där du får verktygen livshjulet och energiguide
  • Prova olika träningsformer för att hitta dina favoriter
  • Rabatter och erbjudanden på tex massage, spacafé, besök av systerklubb
  • Uppföljande träff i grupp med livsstilscoach i slutet av ditt 30 dagars-program
  •  
    Efter att ha genomfört detta får du fina premier i form av en väska och vattenflaska.

Hagabadet Älvstranden

Julia hjälper dig vidare

031-600 661

julia.karlsson@hagabadet.se

Medlemskap för dig

Fyll i formuläret så kontaktar vi er!

Hagabadet ÄlvstrandenSysterklubbar