FAQ Category: Vanliga frågor om medlemskap

2023-09-04

Ingår gruppträning i medlemskapet?

Ja, gruppträning ingår i alla våra medlemskap. Hos oss erbjuder vi 350 klasser i veckan på våra tre oaser.

2023-09-04

Jag gillar bara att träna en typ av träningsform. Varför ska jag då betala för att få tillgång till allt?

Hagabadet står för helhetshälsa och vi vet vad som ger dig styrka och välmående på lång sikt. Det är variationen av det vi erbjuder; Styrkeklasser och gym, Yoga och rörlighetsklasser, varma bad och avkoppling mm. Under perioder kan du ha fokus och behov av just en pusselbit men alla pusselbitar behövs. På Hagabadet är det så vi har det – Nytta & Njutning, Balans mellan rörelse och vila.

2023-09-04

Ingår spa?

Självklart – hela vår grej är kombinationen av Nytta & Njutning. Vilan är lika viktig som rörelsen. Båda är viktiga för hälsa och välmående. Många av våra medlemmar säger att de har tre hem/vardagsrum; Hemma, Jobbet och Hagabadet.

2023-09-04

Får jag besöka alla klubbar? 

Många av våra medlemmar har valt ett medlemskap där alla våra klubbar ingår. De uppger att det känns extra flexibelt och faktisk lite lyxigt att kunna välja bland ett brett utbud av tränings- och yogaklasser och samtidigt känns det exklusivt att ha tre fina span att njuta i. Det ger semesterfeeling året om. 

2023-09-04

Får man tillgång till all typ av träning?

Vårt mest köpta och använda medlemskap gäller för hela vårt utbud och hela tiden. Vill du få ut det mesta och bästa av Hagabadet med stor flexibilitet och hög tillgänglighet är det detta du ska välja.

2023-08-28

Erbjuder ni ”Nöjd kund garanti”?

Hos oss stannar man längre än hos andra, ibland resten av livet. I branschen har vi minst antal kunder som slutar, vilket är ett fantastiskt bevis på att våra medlemmar trivs hos oss och får utbyte av sitt medlemskap. Trygghetsgaranti – vi ska motsvara dina förväntningar. Vi gör vad vi kan för att allt skall klaffa och att dina förväntningar skall infrias. Vi vet också att alla passar inte ihop med alla. Vi vill att våra medlemmar är nöjda och vill vara hos oss. Hos oss har du en Nöjd Kund-garanti. Är Hagabadet inte rätt plats för dig, kan du inom 30 dagar avbryta ditt medlemskap. En möjlighet för dig att känna efter ordentligt. Du får tillbaka dina pengar förutom kostnaden för första månadens träning och den extra service du eventuellt använt. Du lämnar tillbaka eventuella gåvor från ditt startpaket i gott skick, skadade varor ersätts till butikspris.

2023-08-28

Vad är Hagabadet Runt?

Det är vårt unika introduktionsprogram för alla nya medlemmar. Det ska hjälpa dig till en bra start, hitta det du älskar. Forskning visar att den som hittar den rörelseform man tycker extra mycket om, har störst möjlighet att få positiva hälsoeffekter under lång tid. Vårt 30-dagars introduktionsprogram Hagabadet runt hjälper dig att få en bra start för en hållbar och långsiktig livsstil. Vi vill få dig att känna dig som hemma så snart som möjligt och se till att du provat mycket av vårt utbud för att du skall hitta dina favoriter.

2023-06-30

Kan jag frysa mitt medlemskap om jag blir sjuk?

För samtliga medlemskap kan frysning ske vid skada eller sjukdom, mot läkarintyg. tillfälligt arbete/studier på annan ort mot uppvisande av studie/arbetsgivarintyg.

2023-06-30

Om jag får tillfälligt arbete eller studier på annan ort?

Du kan frysa ditt medlemskap om du får tillfälligt arbete/studier på annan ort mot uppvisande av studie/arbetsgivarintyg.

2023-06-30

Vad händer om jag blir gravid?

Vid graviditet kan medlemskapet frysas 4 månader utan läkarintyg. Frysning mot läkarintyg görs endast i minst 30 dagar och max 365 dagar.