FAQ Category: Vanliga frågor vid behandling & massage

2023-11-17

Vad innebär PureRelax?

PureRelax är vårt steg-för-steg program som utförs i vårt spa. Programmet är utformat tillsammans med vårt behandlingsteam med målet att behandlingsgästen ska komma väl förberedd och avslappnad till sin behandling. Med låga nivåer av stresshormoner får vi en bättre upplevelse och maximal effekt av behandlingen. Därav ingår alltid PureRelax vid bokning av massage och behandlingar.PureRelax utförs 60 min innan bokad behandling- eller massagetid. Programmets steg-för-steg guide delas ut som tryckt broschyr i receptionen.OBS! Lokala avvikelser sker gällande spa och PureRelax vid behandlingar i VitalityLab. Se vad som gäller för specifik behandling.

2023-09-21

Hur bokar jag med presentkort och värdebevis/klippkort?

För att boka med presentkort klickar du på boka och välj tid. I sista steget innan betalning fyller du i koden som står på ditt presentkort.

2023-07-07

Behöver jag förboka spa och behandling?

Ja, förboka alltid ditt besök oavsett om det är behandling eller endast spa.

2023-07-07

Kan man betala behandling via faktura?

Nej, du kan inte betala behandlingar via faktura. Du kan betala online vid bokningen, eller med kort eller swish i receptionen. (Vi tar inte emot kontanter.)

2023-07-07

Jag vill ha IR madrass under behandlingen, kan jag lägga till det?

IR madrassen finns på samtliga behandlingsbänkar, så det är inget du behöver säga till om i förväg. Läs mer om IR madrassen här

2023-07-07

Kan jag betala en ansiktsbehandling med friskvård?

Nej, Skatteverket godkänner inte ansiktsbehandling för friskvårdsbidraget, du kan däremot boka massage hos oss för detta.

2023-07-07

Ingår det något mer när man bokar behandling?

Du får alltid tillgång till vår spaavdelning en timma innan din bokade behandling. Vill du även besöka spat efter din bokade tid kan du fråga i receptionen om det finns plats. Badrock, handduk och tofflor får du låna av oss under besöket.

2023-07-07

Kan man avboka behandling vid sjukdom?

Alla avbokningar ska göras senast 48 timmar innan bokat besök oavsett orsak. Blir din tid däremot bokad av annan gäst så kan vi boka om din behandling. Annars ligger det på en kostnad på 50% av behandlingspriset.

2023-07-07

Kan man välja kvinnlig eller manlig terapeut?

Ja, men då behöver du ringa till vår bokning på 031-600 600 eller mejla info@hagabadet.se om din bokning.