2021-10-11 / Nyhet

Hagabadets 3 oaser får utmärkelser i World Luxury Spa Awards

Efter att den internationella utmärkelsen World Luxury Spa Awards gick av stapeln den 10 oktober blev det känt att Hagabadet får priser för alla sina 3 oaser i Göteborg. ”Extra kul att vår oas på Hisingen får utmärkelse i år” säger Hagabadets ägare Helene Johansson.

I år är det tredje året i rad som Hagabadet får utmärkelser i den internationella galan. Tidigare har Best Interior Design och Luxury Yoga Experience gått till den yngsta av Hagabadets 3 klubbar, Hagabadet Drottningtorget.

I år tilldelas även priser till Hagabadets 2 andra klubbar, Hagabadet Haga och Hagabadet Älvstranden.

– Det känns fantastiskt att vi har fått de här utmärkelserna och erkännande på en internationell nivå. Extra kul att vår oas på Hisingen, Hagabadet Älvstranden, får pris i år. Säger Hagabadets ägare Helene Johansson.

World Luxury Spa Awards delas ut till spa och hotell runt om i världen som håller en suverän kvalité, ger förträfflig service och står för förnyelse. 

Hagabadet Älvstranden – Luxury Wellness Centre

Efter fler omfattande renoveringar under de senaste 2 åren får Hagabadet Älvstranden sin första utmärkelse inom kategorin Luxury Wellness Centre. Boka spa på Älvstranden här. 

Hagabadet Haga – Luxury Wellness Spa

Med 4 bassänger, flertal bastubad, relaxytor, yoga träning och mycket mer får Hagabadet Haga utmärkelsen som Luxury Wellness Spa. Boka spa på Haga här. 

Hagabadet Drottningtorget – Luxury Urban Escape

För tredje året i rad får Hagabadet Drottningtorget utmärkelser i galan. I år får de för Luxury Urban Escape. Boka spa på Drottningtorget här. 

Press-kit

Ladda ner press-kit med bilder här

Fler artiklar

/
Inspiration, Okategoriserad

Sarah: ”Nu kan jag slappna av”

Sarah har tagit en kur med sex Emsella®-behandlningar på Hagabadet Hagas VitalityLab. Redan efter andra Emsella-behandlingen fick jag bättre kontakt med bäckenbottenmuskulaturen, längre upp och djupare in. Detta gjorde i sin…

/
Inspiration, Okategoriserad

Rollmassagen har gett stor effekt

Rollermassage är en metod som bygger på kinesisk medicin. Den Roller som finns på Hagabadets Vitality Lab är också utrustad med infraröd värme, vilket ger extra stimulerande och läkande effekt.  

/
Inspiration, Okategoriserad

Maria ”Hagabadet är mitt andra vardagsrum”

Rörelse och träning är lika viktigt för Maria som balans i livet. Hon besöker Hagabadet även för vila och avkoppling. ”Hagabadet är min återhämtningsplats, min oas i en hektisk vardag”

Läs fler artiklar Till aktuellt