2021-10-11 / Nyhet

Hagabadets 3 oaser får utmärkelser i World Luxury Spa Awards

Efter att den internationella utmärkelsen World Luxury Spa Awards gick av stapeln den 10 oktober blev det känt att Hagabadet får priser för alla sina 3 oaser i Göteborg. ”Extra kul att vår oas på Hisingen får utmärkelse i år” säger Hagabadets ägare Helene Johansson.

I år är det tredje året i rad som Hagabadet får utmärkelser i den internationella galan. Tidigare har Best Interior Design och Luxury Yoga Experience gått till den yngsta av Hagabadets 3 klubbar, Hagabadet Drottningtorget.

I år tilldelas även priser till Hagabadets 2 andra klubbar, Hagabadet Haga och Hagabadet Älvstranden.

– Det känns fantastiskt att vi har fått de här utmärkelserna och erkännande på en internationell nivå. Extra kul att vår oas på Hisingen, Hagabadet Älvstranden, får pris i år. Säger Hagabadets ägare Helene Johansson.

World Luxury Spa Awards delas ut till spa och hotell runt om i världen som håller en suverän kvalité, ger förträfflig service och står för förnyelse. 

Hagabadet Älvstranden – Luxury Wellness Centre

Efter fler omfattande renoveringar under de senaste 2 åren får Hagabadet Älvstranden sin första utmärkelse inom kategorin Luxury Wellness Centre. Boka spa på Älvstranden här. 

Hagabadet Haga – Luxury Wellness Spa

Med 4 bassänger, flertal bastubad, relaxytor, yoga träning och mycket mer får Hagabadet Haga utmärkelsen som Luxury Wellness Spa. Boka spa på Haga här. 

Hagabadet Drottningtorget – Luxury Urban Escape

För tredje året i rad får Hagabadet Drottningtorget utmärkelser i galan. I år får de för Luxury Urban Escape. Boka spa på Drottningtorget här. 

Press-kit

Ladda ner press-kit med bilder här

Fler artiklar

/

4 knipövningar för stark bäckenbotten

Det kan ta tid att träna upp sin bäckenbottenmuskulatur. Här listar vi 4 övningar för att bygga upp en starkare bäckenbotten.

/

Hagabadet vinner internationell spa-tävling

Hagabadet Haga tar stolt emot två prestigefyllda utmärkelser vid årets World Luxury spa Awards-gala 2023.

/

Våra 5 bästa julklappstips

Här är julklapparna du hinner köpa och få hem innan julafton. Vi har samlat våra 5 julklappstips som passar till nära och kära.

Läs fler artiklar Till aktuellt