2020-10-02 / Nyhet

Hagabadet tar bort permitteringarna

Hagabadet tar bort permitteringarna

Hagabadet tar bort permitteringar och återanställer! Pandemin har ökat människors insikt om det egna ansvaret över sin hälsa. Det kommer nu människor till Hagabadet som aldrig tränat tidigare säger Pelle Johansson VD.

Vi sätter fart på Göteborg och göteborgarna!

Hagabadet har stärkt immunförsvaret sedan 1876 och byggdes för att utrota en en annan epidemi dvs koleran. Hagabadet finns på tre platser i Göteborg och drabbades hårt av Coronapandemin under våren och sommaren. Främst genom att den äldre kundgruppen uppmanas att stanna hemma.

Ökat fokus på friskvård

Det ökande intresset för hälsa, medias rapportering om riskgrupper, som i många fall är livsstilsbetingade såsom övervikt, diabetes typ 2, och andra ohälsofaktorer har gjort att helt nya grupper av människor nu kommer till Hagabadet.

Hösten ser därför bra ut och vi kan nu lyckligtvis ta bort permitteringar för att möta det ökade intresset från både nya kunder och gamla medlemmar, säger Pelle Johansson.

Fler och fler inser också att det inte bara är fysisk aktivitet som förbättrar hälsan utan även varma bad, bastubad, massage och kontemplation som minskar stress är pusselbitar för en god hälsa. Stressen i dag är en bidragande orsak till försämrad upplevd hälsa och en pusselbit till ett flertal livsstilssjukdomar.

För mer information

pelle.johansson@hagabadet.se

tel: 0706 630061

Fler artiklar

/

Ewa når sina mål efter 10 veckor i Purechange

Omgång 44 av Purechange har just avslutats, bland deltagarna hittar vi Ewa, en trogen Hagabadetmedlem sedan många år tillbaka.

/

4 knipövningar för stark bäckenbotten

Det kan ta tid att träna upp sin bäckenbottenmuskulatur. Här listar vi 4 övningar för att bygga upp en starkare bäckenbotten.

/

Hagabadet vinner internationell spa-tävling

Hagabadet Haga tar stolt emot två prestigefyllda utmärkelser vid årets World Luxury spa Awards-gala 2023.

Läs fler artiklar Till aktuellt