2019-09-06 / Inspiration

Holistisk, ekologisk & lyxig hudvård

Anda

Hagabadet har ett långt och nära samarbete med spabranschens ledande hudvårdsmärke Kerstin Florian. Ett varumärke som idag har över 40 års branscherfarenhet, och vars behandlingar och produkter står för hög kvalitet, resultatorienterad hudvård och naturliga ingredienser. Hos oss finns produkter i såväl duschutrymmen, i våra behandlingar för kropp och ansikte, och de finns till försäljning för hemmabruk i våra receptioner.

ANDA från Kerstin Florian

Nu lanserar vi två unika behandlingar som grundar sig på Kerstin Florians senaste produktlinje ”ANDA” – en hudvårdsserie som är naturlig, vegansk, cruelty-free, ekologisk och återvinningsbar. Ett hudvårdskoncept som ”andas” Hagabadet och går hand i hand med våra tankar kring holistisk skönhets- och kroppsvård.

-Det känns väldigt fint att lansera ANDA-konceptet. ANDA ligger mig verkligen varmt om hjärtat. Det är produkter och behandlingar som verkligen andas Hagabadet och står för det holistiska tänk som är så viktigt för oss – Nytta & Njutning och balans mellan Rörelse & Vila. Nya ANDA med sin helhet inifrån och ut är vi verkligen en ”perfect match”, säger Helene Johansson Wow Experience Manager på Hagabadet.

En ANDA-behandling är att ta ett renande andetag för hud & själ

En ANDA-behandling är en unik upplevelse, vars syfte är att både omsluta hud och sinne med ett återställande skydd som förnyar och förstärker. Tillsammans med de hudvårdande produkterna som blandas efter kundens unika behov, kompletteras behandlingen bl.a. med inslag av meditation, hårbottenmassage och Gua Sha-ansiktsmassage. En massageteknik som utförs med svarta, energigivande Sibin Bianstenar för att boosta elasticiteten och få en mjuk hud med vacker lyster.

– Vi erbjuder två olika behandlingar, en längre facial-kur på 100 min som innefattar en mer djupgående hudanalys, hårbottenmassage och specialmask, och en kortare på 50 min. Oavsett vilken behandling du väljer kommer du att få en upplevelse som både stärker din hud och ger ditt sinne en rofylld stund, berättar Carin Wulff, behandlingsterapeut på Hagabadet.

Historien bakom ANDA

”När jag bildade familj införde jag en spainspirerad livsstil: när det handlar om skönhet, energi, mental avslappning och egenvård var detta väsentligt. Jag skapade mitt företag i samma anda då detta var hur vi levde våra liv. Så det kom inte som en överraskning när min dotter, Charlene, omfamnade wellness och en clean, holistisk livsstil. ANDA är hennes vision där hon har fört in sin kunskap och passion för ekologiska ingredienser för att föra det vidare till andra. Men livet hade en annan plan för henne, som det ibland kan bli. Charlene blev sjuk och gick mycket tragiskt bort, jag fick ta en paus i livet och jag andades. Sedan gick jag vidare. Det som startade som ett passionsprojekt för Charlene är nu min hyllning till henne. Charlenes positiva energi och djupa respekt för vår miljö är en del av linjens DNA. Det är med stor ära, tacksamhet och ödmjukhet jag presenterar ANDA för er.”

// Kerstin Florian

Sex produkter att kombinera efter ditt unika behov

Produkterna består av effektiva ingredienser från land och hav, noggrant utvalda för sina unika näringsprofiler. ANDA är holistiskt livgivande för huden och produkterna är rika på vitala näringsämnen som erbjuder kliniskt testade och transformerande resultat för att inte bara förbättra hudytan utan även hudhälsan. Produkterna är utvecklade för multianvändning, är extremt dryga och kan användas tillsamman för att tillföra unika och skräddarsydda fördelar.

  • Hybrid Cleanser som löser upp orenheter
  • ANDA Enzyme Serum-Masque förfinar och återställer hudytan
  • ANDA Super Nutrient Balm omsluter med fukt, berikar och lindrar
  • ANDA Vitalessence Serum Oil vitaliserande näring
  • ANDA Coherence Elixir får allt att hänga samman
  • ANDA Super Creme En näringsrik all-around-kräm som ger långtidsverkande men fjäderlätt fukt

Skapa ditt ”Blissful moment” hemma

Efter behandlingen guidas kunden vidare om hur man kan fortsätta sin behandling hemma. Hur man blandar och doserar produkterna hur du kan använda dig av Sibin Bianstenarna för hemmabehandling. Kerstin Florian har även tagit fram ett förslag på hur du själv skapar ett ”Blissful moment” – hudvård som kärleksfull omvårdnad hemma.

Skapa ditt”Blissful moment” här >> 

Fler artiklar

/
Inspiration

Rödljusterapi under sommaren

Även under de soligaste månaderna kan denna terapiform ge dig en extra boost för både kropp och själ. Här är fem viktiga fördelar med att inkludera rödljusterapi i din sommarrutin.

/
Inspiration

5 tips – Nyttja friskvårdsbidraget i sommar

Även om sommaren kantas av semesterplaner och aktiviteter, glöm inte bort att prioritera dig själv. Här är fem tips för hur du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag på bästa sätt i…

/
Guide, Inspiration

Coolcation på Hagabadet

Letar du efter en unik och uppfriskande semesterupplevelse? Välkommen till Hagabadet – din ultimata destination för en ”coolcation”.

Läs fler artiklar Till aktuellt