2022-10-24 / Inspiration

10 tips på alla hjärtans dag presenter 2023

alla hjärtans dag

14 februari är det alla hjärtans dag. Ett perfekt tillfälle att uppvakta din älskade lite extra. Vi har samlat tips och erbjudanden på presenter som passar både honom och henne. Oavsett om du vill ge en gåva till din flickvän, pojkvän, fru, man, mamma eller pappa så har vi något för dig.

Antis-stress massage

1. Presentkort på spa & valfri behandling – Extra gåva på köpet

Ge en oförglömlig gåva och skäm bort någon du tycker om med ett presentkort på spa och massage. Vi paketerar presentkortet som en fin gåva. Just nu: kärleksfullterbjudande – extra gåva på köpet.

Välj mellan:

 • Valfri massage, 50 min
 • Valfri ansiktsbehandling, 50 min
 • Valfri spakur, 50 min

Se hela erbjudandet >>

spamorgon med frukost

2. Spamorgon med frukostbuffé

Boka in en härlig spamorgon med en lyxig frukost för dig och någon du tycker om. En perfekt gåva att ge för att ni ska få lite extra tid ihop.

Boka här

spa & behandling för två

3. Spa & behandling för två

Ta hand om varandra och njut tillsammans med en behandling för två, med din käresta, din bästa vän eller kanske mamma? Vi har tre olika Duo-behandlingar som erbjuder alltifrån massage, ansiktsvård, tångbad, och inpackningar.

Välj mellan:

Till alla våra spabehandlingar >>

flying partneryoga

4. Överraska med flying partneryoga

Ta med din partner eller vän och få ett härligt avslut på dagen tillsammans med en unik partneryoga. Här ger ni varandra fysiskt och mentalt stöd när ni svävar i luften burna av trygga yogagungor.

kvällsspa

5. Njut ihop med en kväll på spa

Koppla av och ge varandra en extra mysig stund tillsammans med kvällsspa. Välj mellan våra tre anläggningar. Känn lugnet, sjunk ner i varma, härliga pooler och njut av upplevelseduschar, ångande bastubad och sköna relaxytor.

Välj mellan:

gåva till gravida

6. Gåva till den gravida

Har du någon i din närhet som väntar barn är presentkortet ”I väntans tider” en underbar gåva att både ge och få. Mottagaren kan själv välja det som just hon behöver i vårt gravidutbud.

Presentkortet kan användas till:

 • Kurser i Yoga för gravida
 • Kurser i Vattengymnastik för gravida
 • Kurser i Vattenyoga för gravida
 • Harmony massage för gravida
 • Gravid Deluxe behandling
 • PureSpa
 • Övrigt behandlingstutbud

Till presentkortet >>

alla hjärtans dag yoga

7. Alla hjärtans dag-yoga Online

Bjud in någon du tycker om eller ta en stund för dig själv med Kittys alla hjärtans dag-yoga online. Klassen leds av Hagabadets populära Kitty Strand med lång erfarenhet och stor passion för yoga och att öppna hjärtan!

presentkort

8. Presentkort gemenskap – Helhetsupplevelse för två

Just nu – Extra spaentré på köpet

Gemenskap är en helhetsupplevelse för 2 personer på två timmar. Här börjar ni med avslappnande PureRelax och fortsätter med 50 min. behandling hos terapeut. Varsitt glas alkoholfritt bubbel ingår, samt tillgång till spa med bad, bastubad, meditationsrum, yoga och träning.

Till presentkortet >>

massage på alla hjärtans dag

9. Kärlek till dig själv

Ibland måste vi få slappna av lite och ta hand om oss själva. Ge dig själv extra mycket kärlek och omtanke genom att boka en härlig behandling på alla Hjärtans Dag. Kanske någon av våra storfavoriter?

 • Calm mind touch – En antistress behandling med en lugnande och avslappnande massage av hårbotten, ansikte och nacke. Till behandlingen >>
 • Anda – En unik behandling som omsluter hud och sinne, inleds med en nackmassage med biansten. Till behandlingen >>
 • Harmony – En antistress behandling med helkroppsmassage och väldoftande oljor. Till behandlingen >>

Till alla behandlingar >>

workshops

10. Inspireras ihop under en workshop

Vi erbjuder kurser, workshops och event inom träning och hälsa. Yogaworkshop med livemusik, kakaocermoni, glow in the dark, dansevent, mindfulness och mycket mer. Be som alla hjärtans dag gåva och inspireras ihop.

Se hela utbudet här >>

Här hittar du våra oaser

Fler artiklar

/

4 knipövningar för stark bäckenbotten

Det kan ta tid att träna upp sin bäckenbottenmuskulatur. Här listar vi 4 övningar för att bygga upp en starkare bäckenbotten.

/

Hagabadet vinner internationell spa-tävling

Hagabadet Haga tar stolt emot två prestigefyllda utmärkelser vid årets World Luxury spa Awards-gala 2023.

/

Våra 5 bästa julklappstips

Här är julklapparna du hinner köpa och få hem innan julafton. Vi har samlat våra 5 julklappstips som passar till nära och kära.

Läs fler artiklar Till aktuellt