Hagabadet goes Pustervik | Plats för fler

Vi öppnar ytterligare en träningsplats. Och det är inte vilket ställe som helst … I samarbete med Pustervik erbjuder vi en plats för träning som är större, häftigare och svettigare. Vi lovar extra unik träningsinspiration.

 

Större, häftigare och svettigare = Pustervik

På schemat erbjuder vi utvalda klasser, utvalda dagar med utvalda ledare. Vi siktar på att vi håller denna lokalen öppen för gruppträning under hela sommaren. Fungerar det väl tror vi på en möjlighet att vara på plats en bit in på hösten också.

 

Du som medlem bokar din plats som vanligt i appen. I appen publicerar vi efterhand de klasser vi erbjuder på Pustervik.

 

Smygpremiär & Grand Opening

Vi testar platsen redan tisdagen den 9 juni och bjuder in till två klasser. Bokas i appen inom kort. Publiceras inom kort.

 

Fredagen den 12 juni har vi Grand Opening med två härliga klasser. Då gör vi det extra festligt med extra allt. Nattklubbskänsla, kärlek och värme. Och distans precis som vanligt. Publiceras inom kort

 

 

Praktiskt

  • Du klär om på Hagabadet eller kommer redan omklädd
  • Du tar med dig egen yogamatta
  • Du bokar din plats i appen
  • Vi försöker lösa teknisk så att du checkar in och får passbiljetten på Pustervik
  • Vi håller oss inom riktlinjerna för armlängds avstånd och gruppstorlek

 

Men varför då?

I pandemins spår och i o m myndigheters riktlinjer har vi minskat antalet platser på våra klasser. Efter en period av färre besökare ökar nu gästantalet igen. Fler och fler vill träna. Vi ser en aktiv sommar framför oss. Men vi kan inte och får inte erbjuda samma antal platser på klasserna längre pga rådande myndighetsbeslut och medlemmars säkerhet.

 

Men vi gillar utmaningar och problem som vi kan se som möjligheter. Vi behövde bara några dagars sökande efter en spännande lokal som inte fick ligga längre än ett stenkast från Hagabadet. En av våra medlemmar hörsammande och gav oss en ”vink”. Och nu är vi här. Det är fantastiskt roligt att få möjligheten att prova om det kan fungera och att få göra det ihop med Pustervik.