Friskvårdsbidrag kvar? Lös in här!

NBE 3000 Lymfterapi, 55 min

Boka

Kroppsbehandling Lymfterapi NBE 3000

På Hagabadet Älvstranden erbjuds avancerade behandlingar med hjälp av apparaturen NBE 3000 från Nannic. NBE 3000 Lymfterapi är en unik behandling som noga anpassas efter förutsättningar och eventuella besvär. En avkopplande behandling som rensar ut slaggprodukter, ökar cirkulationen och stimulerar förbränningen med omedelbara och långsiktiga resultat utan kirurgiska ingrepp.

Om behandlingen

Under ditt första besök (behandling 100 min) får du fylla i en hälsodeklaration och sen startar vi med samtal kring din hälsa och ditt mående och reder ut vad just du önskar hjälp med. Du bäddas ner bekvämt och vi kopplar upp apparatur, vår maskin NBE 3000 Radiofrekvens, och tillsammans hittar vi inställningar och nivåer som passar just dig och din problematik. Oavsett var din problematik sitter startar vi alltid med en så kallad grundbehandling. Det innebär att vi placerar plattor där vi slussar in dränerande serum med hjälp av radiofrekvens på mage och händer och detta är nödvändigt för att starta en process i kroppen och öppna upp flödet i hela kroppen. Vi kombinerar maskinen med manuell massage och fokuserar på att öppna upp ”sopstationen”, de stora lymfnoderna bakom nyckelbenen. Lätt strykande massage kombinerat med varma plattor gör denna behandling väldigt behaglig men samtidigt mycket kraftfull. Det ingår även i besöket att få rekommendationer av produkter för hemmavård samt en plan för kommande behandlingar. Vi rekommenderar en kur om fem tillfällen för bästa resultat.

Upplägg för bokning av behandling

Första tillfället: Boka behandlingen på 100 min där obligatorisk konsultation och hälsodeklaration ingår. Efter först tillfället kan du boka behandling 55 min. Vi rekommenderar att köpa klippkort på 5×55 min – en kurbehandling (5 tillfällen under 4-5 veckor) för att uppnå maximal effekt.

Syfte

Visste du att vårt lymfsystem spelar en central roll i kroppens försvar mot bakterier och virus och för att transportera bort slaggämnen? Om lymfsystemet inte flödar som det ska kan det orsaka vätskeansamlingar i kroppen, svullnad och ödem. Ett trögt lymfsystem kan också ge besvär med mag-tarmfloran, ökad stress i kroppen, viktuppgång, trötthet samt huvudvärk och domningar i kroppen.

NBE Lymfterapi är en mycket avkopplande behandling som rensar ut slaggprodukter, ökar cirkulationen och stimulerar förbränningen. Genom manuell massage och NBE 3000 förbättras lymfsystemets förmåga att flöda. Behandlingen stimulerar kroppens celler och muskler och leder blir mer elastiska. Cirkulationen och förbränningen ökar och vätskeansamlingar reduceras. NBE Lymfterapi sänker stresshormonet kortisol och frigör både oxytocin och serotonin i kroppen. OBS: Behandlingen är inte anpassad för dig som är gravid, har pacemaker, har epilepsi. Är du osäker, rådfråga oss innan du bokar din behandling.

Spa & PureRelax ingår

PureRelax utförs en timma innan bokad behandlingstid och är ett förberedande steg-för-steg-program på ca 60 min i vårt spa. Programmet hjälper dig att varva ner och slappna av för att maximera effekten av din behandling. Vill du även besöka spat efter behandlingen? Fråga i receptionen vid ditt besök om det finns plats.  

  • Tillgång till spa & relax.
  • Härlig badrock, handduk och badtofflor att låna.
  • Tillgång till vårt yoga- och träningsutbud i mån av plats.
  • Möjlighet att utföra behandlingen på en IR-madrass. Läs mer

Pris 1 900 kr

Tid 55 min

Ord. pris 1 900 kr | Ord. pris medlem 1400 kr

Erbjuds på Hagabadet Älvstranden

Boka

Bokningsinformation

  • Boka din behandling online dygnet runt. För personlig service dagtid ring 031 600 600.
  • Boka med värdekort. Klicka boka och välj tid. I sista steget fyller du i koden som står på ditt värdebevis.

Goa behandlingar, jätteskönt och avkopplande

Behandlingsgäst

Boka