NBE 3000 Ansiktsbehandling, 55 min

Boka

Ansiktsbehandling NBE 3000

På Hagabadet Älvstranden erbjuds avancerad ansiktsbehandling / hudvårdsbehandlingar med hjälp av apparaturen NBE 3000 från Nannic – en av de mest efterfrågade ansiktsbehandlingarna på marknaden just nu. Omedelbara och långsiktiga resultat för hudföryngring. Snabbt och effektivt helt utan kirurgiska ingrepp och nålar

Om behandlingen

Behandlingen inleds med en grundlig rengöring av huden med bioaktiva hudvårdsprodukter från Nannic, innefattande bl.a. en exfolierande keratolytisk peeling som avlägsnar torra och döda hudceller.

Med hjälp utav ett ljummet handverktyg från NBE apparaturen masseras cellidentiska behandlingsserum djupt ner i huden där de verkar på cellnivå.

Behandlingen avslutas med en ljuvlig, organisk algmask som återfuktar och lugnar.

Syfte

NBE3000 är en kraftfull behandling med synliga resultat där vi med radiofrekvens slussar ner serum i huden, anpassat för respektive hudåkomma samt tömmer ansiktet på överskottsvätska. Behandlingen hjälper till att bland annat minska rynkor, ärr, akne, dubbelhaka, tunga ögonlock, mörka ringar/påsar under ögonen, pigmentfläckar, ytliga kärl, celluliter och mer. Detta är möjligt eftersom Nannic-behandlingen bland annat stimulera tillväxten av nya celler, ökar fukthalten i huden, ökar produktion av kollagen och elastin, dränerar lymfsystemet.

OBS: Behandlingen är inte anpassad för dig som är gravid, har pacemaker, har epilepsi. Är du osäker, rådfråga oss innan du bokar din behandling.

Spa & PureRelax ingår

PureRelax utförs en timma innan bokad behandlingstid och är ett förberedande steg-för-steg-program på ca 60 min i vårt spa. Programmet hjälper dig att varva ner och slappna av för att maximera effekten av din behandling. Som behandlingsgäst har du även tillgång till vila, relax och spa efter din behandling. 

  • Tillgång till spa & relax.
  • Härlig badrock, handduk och badtofflor att låna.
  • Tillgång till vårt yoga- och träningsutbud i mån av plats.
  • Möjlighet att utföra behandlingen på en IR-madrass. Läs mer

Pris 1 900 kr

Tid 55 min

Ord. pris 1 900 kr | Ord. pris medlem 1400 kr

Erbjuds på Hagabadet Älvstranden

Boka

Bokningsinformation

  • Boka din behandling online dygnet runt. För personlig service dagtid ring 031 600 600.
  • Boka med värdekort. Klicka boka och välj tid. I sista steget fyller du i koden som står på ditt värdebevis.

Skön behandling med kunnig personal. Detta är verkligen ett härligt spa.

Behandlingsgäst