Kom igång – En veckas medlemskap

 
Drömmer du om ett liv i bättre balans, med både mer träning och mer avkoppling och återhämtning? Då är Hagabadet perfekt för dig. I underbara miljöer får du inspiration och vill komma tillbaka igen och igen. Din träning kompletteras med varma bad och sköna relaxytor och därigenom blir du lugnare, får snabbare återhämtning och blir starkare.
 
På Hagabadet finns vattenträning i bad från 1906, Göteborgs största utbud av yoga, inspirerande cykelträning, cirkelträning med både styrka och kondition, glädjefyllda danspass och mycket mer. Är du osäker på vilken träningsform som passar dig? Ingen fara, vi hjälper dig att hitta den träningsform som passar dina behov bäst.
 
Du som jobbar inom Västra Götalandsregionen har just nu ett lysande erbjudande! Du kan köpa en veckas medlemskap och njuta till fullo av gruppträningsklasser och spa, bad och relax – och få känslan av hur det är att vara medlem.
 
Pris: 399 kr för 7 dagars medlemskap*.
Vid tecknande av medlemskap inom 30 dagar dras kostnaden för din vecka av.
 
Vi rekommenderar en ålder på 30 år för att träna på Hagabadet. Mest för att de flesta medlemmar är över 30 år. Med en lite äldre kundgrupp har Hagabadet utvecklats mer till en hälso-oas än ett träningsställe. Är du under 30 år är du självklart också välkommen. Våra medlemmar har skapat en skön prestigelös stämning – hit kommer du både för träning men också för avkoppling och återhämtning.
 
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig för att aktivera din vecka!
 
*Kan endast köpas 1 gång. Variationer i utbud förekommer beroende på val av klubb.

En veckas medlemskap

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi snart till dig!

    Välj klubb
    Hagabadet DrottningtorgetHagabadet ÄlvstrandenHagabadet Haga