Fluffig badrock värde 999 kr på köpet!*

 

Gäller när du köper ett presentkort för minst 1 199 i någon av våra fysiska butiker, ej online.

Ett presentkort på Hagabadet – Tre spaoaser i Göteborg

Ett presentkort på Hagabadet visar att du verkligen bryr dig och att du vill att dina nära ska må riktigt gott. Det är en garanterat uppskattad gåva.
 

Eller är du den lyckliga mottagaren som fått ett presentkort som gåva? Grattis! Läs här så guidar vi dig hur du bäst nyttjar din present!


Köp i butik – få vackert paket

Du får en vacker presentkortsbox när du handlar hos oss i butik. Vilket Hagabad är närmast dig? Haga, Drottningtorget eller Älvstranden?


Köp online

Köp din värdecheck bekvämt online. Då får du ett digitalt presentkort till din e-post, samt möjlighet att skriva ut ett trevligt Gåvobrev för att göra det till en vacker present.

 

Våra presentkort

 

 

Din gåva – Badrock på köpet*

 
Din gåva är en helhetsupplevelse på två timmar, där du börjar med avslappnande PureRelax och fortsätter med 50 min. behandling hos din terapeut. Tillgång till bad, bastubad, meditationsrum, yoga och träning ingår.
 

I upplevelsen får du välja mellan

  • Valfri massage, 50 min
  • Valfri ansiktsbehandling, 50 min
  • Valfri spakur, 50 min

Pris

1 199


 

Gemenskap – Badrock på köpet*

 
Gemenskap är en helhetsupplevelse för 2 personer på två timmar. Här börjar ni med avslappnande PureRelax och fortsätter med 50 min. behandling hos terapeut. Varsitt glas bubbel ingår, samt tillgång till spa med bad, bastubad, meditationsrum, yoga och träning.
 

I upplevelsen får ni välja mellan

  • Hagabadets Duo, 50 min
  • Västkust Duo, 50 min
  • Philipssons Duo, 50 min

Pris

2 399

Upplevelsen gäller för 2 personer på Hagabadet Haga


 

Lyx för dig – Badrock på köpet*

 
Lyx för dig är en exklusiv upplevelse med extra lång behandling. Du börjar med avslappnande PureRelax och fortsätter med 100 min. behandling hos din terapeut. Ett glas bubbel ingår, samt tillgång till spa med bad, bastubad, meditationsrum, yoga och träning.
 

I upplevelsen får du välja mellan

  • Valfri massagekur, 100 min
  • Ansiktsbehandling delux 100 min

Pris

1 899


 

Valfritt belopp – Badrock på köpet*

 
Tänk att få bli överraskad men ändå få välja själv. Precis så är det att få ett presentkort från Hagabadet. Massage, ansiktsbehandling, bad och bastu, produkter i vår spashop, yoga eller något helt annat. Mottagaren får välja fritt.
 

Pris

Valfritt belopp över 299


 

PureSpa

 
Koppla av i din takt. Här sjunker du ner i varma, härliga pooler, njuter av bastubad, sköna duschar och vaggande fåtöljer. Meditera en stund i vårt varma rum, prova lugnande yoga och simma på rygg en stund.
 

Pris

699


*Erbjudandet gäller när du köper presentkort med värde fr 1199 kr, t.o.m. 2019-11-30 och endast vid köp över disk, ej online. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.