Träning och Yoga online

För att möta extra behov under tider av pandemi och restriktioner har Hagabadet inlett ett unikt samarbete med Sveriges bästa producenter av online-träning, samt att vi även erbjuder online-klasser i egen regi med våra egna ledare och instruktörer.
 

Just nu! Kostnadsfri online-träning

Onlineträningen är kostnadsfri för Hagabadets medlemmar, oavsett typ av medlemskap (värde ca 500 kr/mån)*.

 
För att ta del av erbjudandet måste du vara aktiv medlem på någon av Hagabadets 3 klubbar. Har du ett fryst medlemskap, kontakta oss här, så kan vi hjälpa dig vidare med frågor.

LiveOnline klasser Hagabadet

I klassbokningsappen hittar du som medlem ett urval av ”LiveOnline-klasser”. Dessa sänds live från vår studio i Haga och du kan delta via Zoom från mobiltelefon eller dator.
 
Till klassbokningen
 

Titta & delta när du vill på Hagabadets onlineklasser

Som medlem kan du träna när du vill med våra förinspelande klasser. I våra medlemsmejl skickar vi ut aktuella klasser. Får du inte vårt nyhetsbrev? Kontakta oss på kundservice@hagabadet.se
 

Yogobe – inte bara yoga

Yogobe erbjuder videor, vägledning och verktyg för att genom träning och yoga möta och motverka stress, stillasittande och psykisk ohälsa. Som Nordens ledande digitala tjänst inom träning, yoga och meditation arbetar de med stort fokus på kvalité samt social hållbarhet och hälsa hos individer, företag och i samhället. De samlar många av de allra främsta experterna och profilerna inom respektive område med en vision om en värld där alla skall ha tillgång till verktyg och förutsättningar för hållbar fysisk och mental hälsa.
 
Här finns ett stort utbud av yoga, meditation, andning och träning såsom cirkelträning, pilates, soma move, mamma-träning, föreläsningar kring löpning och mycket mer.
 
Aktivera Yogobe här
 

Nordic Wellness online

Här finns allt från styrka till funktionell träning, från att träna med skivstång till tabata.
 
Aktivera Nordic Wellness här
 

*Hagabadets onlineträning är beroende av tredje part och kan komma att ändras allt eftersom.