I samarbete med Yogobe – inte bara yoga

Vi samarbetar med Yogobe för att erbjuda dig som medlem ett verktyg att använda de gånger du inte kan komma till oss. Då kommer yoga, träning och hälsa till dig, Oavsett var du är. Det är inte alltid lätt att få ihop vardagen och ibland är vi bortresta eller orkar helt enkelt inte ta oss in till klubben – då är Yogobe ett perfekt komplement. Allt eftersom kommer flera av våra yogalärare även finnas på Yogobe.
 
Yogobe erbjuder videor, vägledning och verktyg för att genom träning och yoga möta och motverka stress, stillasittande och psykisk ohälsa.

 

Som Nordens ledande digitala tjänst inom träning, yoga och meditation arbetar de med stort fokus på kvalité samt social hållbarhet och hälsa hos individer, företag och i samhället. De samlar många av de allra främsta experterna och profilerna inom respektive område med en vision om en värld där alla skall ha tillgång till verktyg och förutsättningar för hållbar fysisk och mental hälsa.
 

Här finns ett stort utbud av yoga, meditation, andning och träning såsom cirkelträning, pilates, soma move, mamma-träning, föreläsningar kring löpning och mycket mer. Läs mer om Yogobe här