Träna hemifrån med Hagabadets yogalärare

Nu hittar du våra härliga yogalärare Martin och Sandra på Yogobe.se. Har du inte skapat ett konto så aktiverar du Yogobe genom att klicka dig vidare längre ner på sidan ”AKTIVERA YOGOBE HÄR”.

I samarbete med Yogobe – yoga & träning online

Vi samarbetar med Yogobe har du som medlem på Hagabadet möjlighet att prova kostnadsfri träning och yoga online under hela 20222.
 
Yogobe erbjuder videor, vägledning och verktyg för att genom träning och yoga möta och motverka stress, stillasittande och psykisk ohälsa.

 

Som Nordens ledande digitala tjänst inom träning, yoga och meditation arbetar de med stort fokus på kvalité samt social hållbarhet och hälsa hos individer, företag och i samhället. De samlar många av de allra främsta experterna och profilerna inom respektive område med en vision om en värld där alla skall ha tillgång till verktyg och förutsättningar för hållbar fysisk och mental hälsa.
 

Här finns ett stort utbud av yoga, meditation, andning och träning såsom cirkelträning, pilates, soma move, mamma-träning, föreläsningar kring löpning och mycket mer. Läs mer om Yogobe här