BodyCircle

Övrig träning

Personliga tränare

Soulride

Vattenträning

Yogalärare

Wow är grejen

 

Wow experience playmates är gruppen vars syfte är att skapa wow-upplevelser i framtiden och att öka medlemmars och kunders upplevda värde i realtid. Vi jobbar för att vara kreativa, positiva och håller rätt kompassriktning för besluten från ägare och styrelse över till en verklighet som våra gäster upplever tillsammans med alla som jobbar hos oss.

 

Förr kallades en grupp som vår för ledningsgrupp

 

Vi saknar systrarna från Älvstranden (Jessica) och Drottningtorget (Lena) som vi ännu inte hunnit fota.

 

Från vänster Helene Johansson Marknad & Wow, Carita Gustafsson Ekonomi, Pelle Johansson, vd och Ingrid Kylén platschef Hagabadet.

 

NÄR ska man lyckas få alla på bild?

 

Vi är mest kvinnor hos oss. Vi förstår inte riktigt varför. Kanske är det mest kvinnor som intresserade av en produkt och tjänst som vår. Oavsett så har vi lagt vårt pussel väl. Hos oss är energin hög och det händer grejer hela tiden. Och vi gillar det.

 

Och vi får aldrig alla med på bild på samma gång …

 


Från vänster, Lina Elgbratt Teamledare gruppträning, Ingrid Kylén  Platschef, sittande Maria Bengtsson Teamledare Gästservice & Shop, Elin Åderman, Teamledare Fastighet & Städ, sittande Carin Wulf Teamledare Spa, Carita Gustafsson Ekonomichef, Ulrika Assarsson, Teamledare Spa, Helene Johansson, ägare.

 

Mija Griborn Teamledare Yoga och Marina Girone Teamledare PT & Sjukgymnastik ville inte vara med på bild:-)

Gästservice

Vår gästservice ser till att varje besök på Hagabadet är tryggt och att du som besökare får service i högsta klass.

Bild kommer inom kort.