Stor behandlingsnyhet snart på Hagabadet

5 juli, 2022 |

Nu kan vi äntligen presentera och snart erbjuda det senaste tillskottet i vårt behandlingsutbud. Från och med september finns den banbrytande behandlingen NBE 3000 framtagen av Nannic att boka på Hagabadet Älvstranden. En föryngrande behandling helt utan kirurgiska ingrepp och nålar men med synliga resultat direkt.
 

Behandlingen som trendsätter modern hudvård

I mer än 30 år har Nannic funnits och blivit ett internationellt efterfrågat varumärke över hela världen. Nannic är en trendsättare inom modern hudvård och år 2016 blev Nannic nominerade till ett av världens bästa SPA-märke. Från och med september kommer våra auktoriserade hudterapeuter att utföra avancerade ansiktsbehandlingar med den banbrytande metoden NBE 3000. Nannic distribueras i 38 länder och det utförs hundratusentals behandlingar med NBE världen över. Enbart i Sverige finns Nannic och NBE-behandlingarna på över 340 salonger. Behandlingarna har blivit utnämnda flera år i rad till en av de mest efterfrågade hudvårdsbehandlingarna.
 

NBE behandlingar – En av de mest efterfrågade i Sverige

NBE står för Nannic Beautyfying Energy och är ett professionellt koncept för hudföryngring som vänder sig till auktoriserade hudterapeuter eller motsvarande. Konceptet består av högteknologiska apparaturer, specialanpassade behandlingsserum med cellidentisk bas för hudföryngring som gör stor succé världen över. NBE är ett revolutionerande genombrott i kampen mot hudens åldrande och har öppnat upp en ny värld av möjligheter. NBE familjen består av flera olika modeller men där 3000 är den mest kraftfulla och avancerade elektromagnetiska systemet som idag finns på den svenska marknaden.
Behandlingarna bygger på en vetenskapligt utvecklad behandlingsmetod som är säker och väl beprövad, dermatologiskt testad och med effekter som är medicinskt bevisade. NBE är ett säkert och väl beprövat koncept helt utan nålar, laser eller andra aggressiva metoder. Varje behandling anpassas individuellt efter önskat resultat.
 

”Inom hudterapin finns en mängd apparatur som arbetar aktivt med huden. Vi valde Nannic då man inte påverkar huden mekaniskt via nålar eller skapar inflammation. Vi valde Nannic för att man på ett skonsamt sätt kan uppnå fantastiska resultat och samtidigt vara trygg i att man kan bada och träna efteråt. Toppen i vår övriga verksamhet såklart!”

 
– Susanne, Behandlingsansvarig Hagabadet Älvstranden
 

Vetenskapligt bevisade effekter av NBE 3000

– Stimulerar tillväxten av nya celler , ökar produktionen av kollagen och elastin
– Ökar fukthalten i huden och hudens absorption av aktiva ingredienser
– Minskar porernas storlek
– Förbättrar blodcirkulationen och strukturen på bindväven
– Dränerar lymfsystemet
– Stimulerar fettförbränningen och ger förbättring i muskulaturen
– Minskar antalet fria radikaler
– Ger synliga resultat från första behandlingen
– Långvariga effekter efter kur på fem behandlingar
 

Boka behandling

Behandlingen kommer vara bokningsbar på Hagabadet Älvstranden efter sommaren. Tills dess kan du läsa mer om NBE 3000 här. Eller varför inte vara med och delta i tävling där vi lottar ut en avancerad ansiktsbehandling till fem vinnare. Varje person som deltar får även ta del av vårt unika lanseringserbjudande.