Företag stödjer varandra

27 april, 2020 |

Flera av våra medlemmar är småföretagare eller arbetar i mindre företag. Många av dem är mer eller mindre påverkade. Flertalet har det svårt nu. Därför beslutade vi oss för att Hagabadet skulle erbjuda alla medlemmar med företag att få synas lite extra, säger Hagabadet vd Pelle Johansson.

 

Många företagare berättar om mängder med tappade affärer, tappade kunder, senarelagda uppdrag och tappade besökare. Restauranger, butiker, frisörer, fotografer, konsulter, reklambyråer m fl branscher. Och tappet har kommit otroligt snabbt.

 

Hagabadet har en stor grupp göteborgare som gett samtycke till marknadsföring. Det är fler än 50 000 dvs nästan 10 % av Göteborgs befolkning. Om vi kan hjälpa några av våra företagsvänner så gör vi det; säger Pelle Johansson, VD och egen företagare på Hagabadet.

 

Många företagare har inte namn och mejladress till sina kunder men det har vi. Självklart lämnar vi aldrig ut dessa kontaktuppgifter till någon annan men vi kan hjälpa till att marknadsföra våra vänner via våra egna kanaler. Just nu har flera företag anslutit sig och allt fler företag kommer till efterhand.

 

Vi måste göra vad vi kan för att så många företag som möjligt finns kvar efter denna pandemi. Hagabadet vill finnas kvar i ett levande Göteborg i minst 100 år till. Det är med den känslan och med det uppdraget vi under en period kommer leverera erbjudanden, rabatter och information från massor av småföretagare förutom från oss själva.

 

#Hagabadet#100årtill