2024-09-24 / Boka kurser, workshop & event

Yoga för superstela män

Yoga för superstela män!

Vi vet att många män har svårt att komma igång med rörlighetsträning som yoga. Kankse har du nånstans längs vägen tappat bort din träning helt, eller lagt mer fokus på att bara löpträna eller bygga muskler. Oavsett, i denna kurs finns stödet, motivationen och kompetensen för att komma igång igen.

Du behöver inte vara bodybuilder för att lyfta en hantel, och du behöver inte vara vig för att börja med yoga! Här får du fyra veckors träning i en trygg grupp där du kommer igång med att återuppbygga flexibilitet, styrka och stabilitet. Här yogar du i lugn takt, och du kan få hjälp med tips på individuell justering.

Yogapraktik stärker kroppen, tränar din balans och förbättrar hjärthälsan och kan också hjälpa till att minska stressnivåerna genom avslappningstekniker och andningsövningar. Träning för att orka med din vardag helt enkelt.

Martin lär ut basövningar; enkla ställningar och övningar, för hela din kropp. Du får hjälp att hitta en bra andning, kroppsmedvetenhet, att aktivera muskulaturen och hur du ska stretcha. Med hjälp av regelbunden yogapraktik bygger du en god hållning och skapar en hållbar kropp utan värk och med ett utökat rörelseomfång.

Om Martin Karlbom

Martin är en lugn och mycket erfaren kursledare med stor bredd och kunskap. Han har utöver yoga stor kunskap om vad som utgör grunden i all träning med start i anatomin, fysiologin och han är utbildad personlig tränare.

Martin undervisar både i fysisk yoga och mer luga former såsom yinyoga och restorative yoga, samt gruppträning med fokus muskelklasser samt cykel.

Praktisk information

 • Dag och tid: Tisdagar kl 19.00 – 20.00
 • Var: Yogasalen, Hagabadet Drottningtorget
 • Kursledare: Martin Karlbom
 • I denna kurs ingår även tillgång till vårt vackra spa efter ditt kurstillfälle. Glöm inte att ta med badkläder och egen frotté såsom handduk och eventuellt badrock och tofflor. (Det går även att hyra frotté och tofflor mot ett mindre tillägg.)

  Medlemspriset visas efter att du som medlem loggat in

 • Kurstillfällen

  Oas:  

  Hagabadet Drottningtorget

  Starttid:  

  19:00

  Datum:  

  24 september 2024 - 15 oktober 2024

  Pris:  

  1 800 kr

  Lediga platser:  

  15 st

  Tillfällen:  

  4 st

  Tisdag 2024-09-24 19:00
  Tisdag 2024-10-01 19:00
  Tisdag 2024-10-08 19:00
  Tisdag 2024-10-15 19:00