2024-09-23 / Boka kurser, workshop & event

Yoga för gravida, 4 veckor

Din stund med dig och ditt barn

Gravidyogan är utvecklad för dig som är gravid och hjälper dig att förbereda dig inför förlossningen. Den lugnar kroppen och stärker dig mentalt så att du ska kunna slappna av före, under och efter födseln, och lindra eventuella smärtor.  

Om kursen

Gravidyogan både lugnar och stärker kroppen för att kunna förberedas inför förlossningen. På så sätt kommer den att kunna samla kraft för att snabbt återhämta sig efter graviditeten. Den bygger på att förbereda dig mentalt och ger tekniker för att kunna lindra eventuella smärtor under graviditeten. Fokus ligger på avslappnande rörelser, andningsövningar och stärkande positioner som är bra för dig och barnet.   Kursen omfattar 4 tillfällen à 55 minuter. Du väljer själv hur många kurser du vill och hinner gå på innan förlossning. Kurserna kan påbörjas när som helst under graviditeten men vi rekommenderar från v. 25 – 30.   Kursen leds av välutbildad och specialutbildad yogalärare med fokus på den gravida kvinnan. Bolster, yogamatta, filtar och blocks lånar du av oss. Efter kursstart återbetalas ingen kurskostnad.  

Kursen passar

Inga erfarenheter krävs utan kursen passar både dig som är ny på yogamattan och dig med lite mer erfarenhet. Våra gravidkurser har ett upplägg som passar att starta när du känner att du vill och du kan delta fram till förlossning.   Gravidyogan är bra för dig som behöver slappna av inför förlossningen. Under varje kurstillfälle får du tillgång till spa, bad och sköna bastus där du kan koppla av.  

Det här får du

  • 4 tillfällen á 55 min.
  • Lån av yogamattor, bolster och filt.
  • Tillgång till välutbildad lärare.
  • Fri tillgång till spa, bad och sköna bastu vid varje tillfälle samt lån av badrock, handduk och tofflor.
  • Avkoppling inför förlossningen.
  • Medlemspris på behandlingen Gravid de Luxe
  • Tillgång till lyxiga spaprodukter
  • Kursledare: Mija Griborn

 

Spa och lån av badrock, handduk och tofflor ingår

Vid varje kurstillfälle har du tillgång till vår spaoas med varma pooler, varma bastubad, relax och avkopplande spafåtöljer. Vi vill verkligen rekommendera att du tar dig tid att njuta av våra miljöer och våra möjligheter till avkoppling inför din förlossning   Yoga för gravida ingår i medlemskapet. Kontakta drottningtorget@hagabadet.se för att boka.

Kurstillfällen

Oas:  

Hagabadet Drottningtorget

Starttid:  

12:00

Datum:  

23 september 2024 - 14 oktober 2024

Pris:  

1 800 kr

Lediga platser:  

10 st

Tillfällen:  

4 st

Måndag 2024-09-23 12:00
Måndag 2024-09-30 12:00
Måndag 2024-10-07 12:00
Måndag 2024-10-14 12:00