2024-09-15 / Boka kurser, workshop & event

SoundHealing Journey

Workshop – Sound Healing Journey

Välkommen att njuta av en hypnotisk resa i en unik mix av sound healing, guidad avslappning, musik och mystik. Jack Lidback leder dig in i en unik ljudupplevelse av hypnotiska toner, helande vibrationer och vackra melodier.

Under en Sound Journey slappnar du av liggandes med slutna ögon och leds till ett djupt avslappnat och meditativt tillstånd. Du blir helt guidad, översköljd av vibrationer och behöver inte prestera någonting alls – bara flyt iväg med musiken, kanske bortom tid och rum. Inga förkunskaper krävs. Alla kan medverka och njuta av resan.

Jack Lidback bjuder in till en extraordinär soundhealing-upplevelse. En inre resa där han med hypnotiska toner, helande vibrationer och vackra melodier leder lyssnarna till ett djupt avslappnat och meditativt tillstånd. Med chanting och toning, tillsammans med hang drum, shamantrumma, monochord, flöjt och andra healinginstrument, skapar han ett helande ljudlandskap. Ljudvågor har en betydande effekt på våra celler och energifält och kan resultera i att öppna blockeringar, släppa vardagsstress samt öka ditt harmoniska tillstånd till att få djupare kontakt med din spiritualitet och uppleva healing i kropp, sinne och själ.  

Om workshopen

Under en sound journey slappnar du av liggandes på yogamatta med slutna ögon och leds till ett djupt avslappnat och meditativt tillstånd. Inga förkunskaper krävs. Alla kan medverka och uppleva resan.

För att ge dig de bästa förutsättningar för att uppleva resan tryggt, avslappnat och närvarande, leder Jack gruppen i meditation samt använder terapeutiska metoder som sänker stressnivåer, slappnar av nervsystemet och flyttar fokus från vardagsstressen till här och nu. Därefter följer en ca 1,5 h lång öjudresadär Jack spelar live musik och healinginstrument med olika frekvenser, både från scenen och nära intill deltagarna i en unik mix av terapeutiska ljudvågor och melodiska musiklandskap. Upplevelsen kan vara som en hypnotisk resa över tid och rum med inre bilder, filmer, färger, budskap, minnen, insikter mm. Den kan också vara något helt annat. Varje resa är en unik upplevelse utifrån där du är och vad du behöver just nu.

Du är i ett tryggt space där du kan låta det som behöver ske att ske. Resan är designad så att du alltid kommer ut på andra sidan trygg och avslappnad.

Under denna Sound Journey kommer du att få slappna av liggandes med slutna ögon och ledas till ett djupt avslappnat och meditativt tillstånd. Du blir helt guidad, översköljd av vibrationer och behöver inte prestera någonting alls – bara flyt iväg bortom tid och rum. Under sessionen spelas healinginstrument med olika frekvenser, ljud och intensitet, både från scenen och nära intill dig, i en unik mix av helande ljudvågor, djupa vibrationer och melodiska musiklandskap.   I den här ljudresan ingår Sound Healing, Ljud- & musikkonsert, guidad meditation, stress-release-tekniker och enkla andningsövningar. Vanliga effekter av en ljudresa kan t ex vara djup avslappning /nedvarvning, Lugna oro, ångest och stress, bryta negativa tankemönster & loopar och en skön känsla av lätthet i kropp och sinne där du blir påfylld med energi.  

Om Jack

Jack Lidback sprider glädje och solsken i alla rum han kliver in i och har en livslång passion för musik och mänsklig utveckling. Genom sin Sound Healing Journey delar han mesmerisernande ljud- och musikupplevelser, och bredvid musiken arbetar han sedan många år med terapi, coaching, & mental träning i ett genuint, nyfiket och lekfullt utforskande av mänsklighet. Jack Lidback har en livslång passion för musik och reser idag runt Sverige med sin Sound Healing Journey. Han är multiinstrumentalist och specialiserar sig på att skapa drömska och hypnotiska ljudlandskap i en unik upplevelse som känns hela vägen in och balanserar kropp-sinne-själ. Förutom musiken arbetar han sedan flera år med terapi, coaching & mental träning där han hjälper att skifta stress, ångest, oro, fobier, depression, trauman mm. Värdefull kunskap och erfarenhet som kompletterar ljudresornas terapeutiska effekt.  

Praktisk information

  • Var: Hagabadet Drottningtorget, yogasalen
  • Tid: kl 13.30-15.30
  • Kursledare: Jack Lidback
  • Spa ingår ej men kan bokas mot ett tillägg. Kontakta info@hagabadet.se

Medlemspriset visas efter att du som medlem har loggat in.

Varmt välkomna!

Kurstillfällen

Oas:  

Hagabadet Drottningtorget

Starttid:  

13:30

Datum:  

15 september 2024 - 15 september 2024

Pris:  

500 kr

Lediga platser:  

19 st

Tillfällen:  

1 st

Söndag 2024-09-15 13:30